Geurkaars Instanbul van Action, super mooie pot!

kaars instanbul action

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Deze geurkaars van Action kocht ik een van de eerste keren toen ik afgelopen weken een afspraak had gemaakt om te komen winkelen. Geurkaarsen zijn nu eenmaal hemels en zeker als het ook nog goed betaalbaar is én een hele mooie uitstraling heeft. Dat was deze geurkaars die de naam Instanbul draagt en ik dus kocht bij Action. Ik vertel er meer over. Helaas zie ik de kaars niet (meer) op de website van Action. Maar de foto’s zeggen al genoeg als je een kaarsenliefhebber bent!

Lees ook: Pillow mist (lavendel spray) van Action van Maison Calidi

Geurkaars Istanbul van Action

De glazen pot waar deze geurkaars inzit vind ik echt prachtig. Dat trok eigenlijk ook direct mijn aandacht toen ik bij het schap met de kaarsen stond. Je hebt deze kaars in verschillende uitvoeringen qua geur en deze hebben dan ook verschillende namen. Instanbul trok mij het meeste aan qua geur en deze glazen pot staat nu ook te shinen op mijn salontafel. Zo mooi! De pot kun je weer afsluiten met een zilverkleurige deksel. Al vind ik de pot zelf mee roségoud. Zeker een pot die ik ga bewaren als die leeg is.

De geur

Het lastige is dat ik dus geen geurnoten kan vinden van de kaars. Ook op de pot zelf niet. Wel staat er dat er ongeveer 30 branduren zijn. Als ik hem zou moeten omschrijven zou ik hem als ietwat oosters, fris en wat kruidig omschrijven. Zelf vind ik hem wel erg lekker. De geurafgifte is voor zo een budgetkaars ook wel heel goed moet ik zeggen. Het is niet zo dat je hele woning ernaar gaat ruiken, maar hij verspreid de geur wel door de woonkamer. Dus zeker geen teleurstelling als je kijkt naar het uiterlijk, de geur en de verspreiding.

De kaars is 300gram en de prijs kan ik zo niet meer vinden, ook omdat hij niet meer op de website staat. Volgens mij was het rond de €3 of €4 maar dat is het in mijn ogen ook helemaal waard.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.