Mijn Bath and Body Works kaarsen collectie

bath & body works kaarsen collectie

Bath and Body Works kaarsen hebben mijn hart gestolen het afgelopen half jaar en heb er al meerdere gebrand. Op de foto zie je de kaarsen die ik nu heb en nog kan branden en de kaarsen die al opgebrand zijn. Maar ik kan heel moeilijk afstand doen van de mooie glazen potten haha. Bath and Body Works heeft ook kaarsen die speciaal voor aroma therapie zijn. Ik ga je wat meer vertellen over deze kaarsen en wat ik van de geuren vind.

Lees ook: Bath & Body Works body lotion Snowy Citrus Swirl

Mijn Bath and Body Works kaarsen die ik nu heb

Dit is mijn bescheiden Bath and Body Works kaarsen collectie tot nu toe. Ik weet zeker dat er nog meer bij gaan komen want de geuren zijn echt mega lekker. Dit zijn de kaarsen:

Dit was mijn eerste kaars van het merk en heb hier enorm van genoten. De geurafgifte was echt mega goed en mijn hele appartement (zo’n 58m2) rook naar deze geur. Je moet echt van de gourmand geuren houden anders ga je deze echt niet lekker vinden. Echt zo een geur om in de winter lekker binnen te blijven.

Vanilla Pumpkin Marshmallow

In tegenstelling tot de vorige rook ik deze vele malen minder. Hij was iets zachter maar wel een gourmand geur vind ik. Het is niet dat ik hem helemaal niet rook, maar wel echt veel minder. De geur vulde bijvoorbeeld niet mijn hele appartement en amper de woonkamer. Wel jammer.

Warm Vanilla Sugar

Dit was zo een goede aankoop en is nu helaas op. Het is een, vind ik, vrij zachte vanille geur. Heel aangenaam om te branden. Ook zo een typische ‘binnen blijf’ geur vind ik.

Lavender Vanilla

Lavender Vanilla is een geur die ik nog maar net heb en een aantal keren gebrand. Eerder schreef ik over een vanille lavendel waxmelt van een ander merk en omdat dit me zo goed is bevallen qua geur, bestelde ik een kaars met deze geur. Ook een zachte geur, maar wel heel aangenaam en cozy. Ook wel een rustgevende geur om in de avond te branden voor je naar bed gaat. Een van mijn meest favorieten van Bath and Body works.

Welcome Home

Welcome Home heb ik op de gok gekocht maar vind ik eigenlijk niks. Ik weet niet precies waarom, maar vind hem een rare geur hebben. Niet smerig hoor, maar een beetje marsepein-achtig en daar hou ik niet zo van. Hij is bijna op ‘gelukkig’.

Pumpkin Snickderdoodle

Pumpkin Snickerdoodle is eigenlijk net zo heftig als Pumpkin Cookie Dough. Wederom een hele aanwezige geur die mijn hele appartement van de geur voorziet. Zou hem nog wel een keer willen aanschaffen :)