Yankee Candle & Woodwick van Scent Circle

scent circle yankee candle

Van Tim, de eigenaar van de Scent Circle kreeg ik laatst een super leuk pakketje opgestuurd met een kaars van Yankee Candle, 2 votives van Yankee Candle, een paar waxmelts en van Woodwick nog wat producten. Super leuk! Tim ken ik nog van jaren geleden toen hij zelf nog filmpjes voor YouTube maakte en zelf ook een (beauty)blog had. Ik voelde me natuurlijk wel vereerd dat hij dat wilde opsturen. Mij maak je altijd blij met kaarsen en waxmelts. Hij heeft zijn droom waar kunnen maken en heeft nu zijn eigen winkel in Assen en verkoopt dus onder andere Yankee Candle en Woodwick. En uiteraard nog meer merken. Ik ga je laten zien wat ik heb ontvangen als heerlijke zomergeuren.

Lees ook: Yankee Candle The Last Paradise collectie

Scent Circle pakket met Yankee Candle en Woodwick

yankee candle scent circle
Yankee Candle Afternoon Escape, Yankee Candle Pink Sands, Yankee Candle Beach Escape, Woodwick Island Coconut

Dit is wat er onder andere in het pakketje zat. Ook nog een paar waxmelts maar die zijn al opgebrand en nog een klein kaarsje van Woodwick maar ook die is al op, haha. Ik brand elke dag kaarsen en/of waxmelts dus dat gaat snel. Ook kreeg ik een mooi Illuma Lid. Die is goudkleurig met de opening van een hart met een roze rand. Ik ga uitleggen wat een Illuma lid. Eigenlijk dus een soort deksel voor op je kaars.

Een Illuma lid is vaak erg mooi om te zien. In zilver, brons of goud bijvoorbeeld. Je plaats dit Illuma lid op een kaars, wat er voor zorgt dat de warmte in de kaars blijft waardoor de kaars mooi en gelijkmatig opbrandt. Ze stabiliseren ook de vlam en vangen roet op wanneer dit vrij zou komen, mocht je daar lont niet goed af hebben geknipt. Dus wel een handige functie én het staat mooi!

Votive in een waxbrander

Of een votive kaarsje in een waxbrander kan? Ja, zeker! Dat doe ik namelijk zelf ook regelmatig. Ik vind dat ze dan beter tot hun recht komen en de geur is intenser dan dat je ze ‘gewoon’ opbrandt. Je kunt een votive kaarsje ook in stukjes snijden zodat je langer van het kaarsje kunt genieten. Als extra tip ;)