Dit zijn de beste geurkaarsen

de beste geurkaarsen

Jij zoekt ook de beste geurkaarsen, toch? Als je mij langer volgt, dan weet je dat ik dol ben op parfums in alle soorten en maten. Van een van mijn Chanel parfums tot wasparfum, geurstokjes én geurkaarsen. Ja, ik ben zo’n iemand die de geuren van waxmelts en geurkaarsen afstemt op het seizoen en het weer. Altijd op zoek naar de beste geurkaarsen! Heerlijk! In de winter wat gourmand geuren zoals van koekjes en op de zonnige dagen bijvoorbeeld Cherry Blossom geur of mint. Ik ga je vertellen over mijn lievelingsmerken die ik lekker sterk vind ruiken.

Dit zijn de merken van de beste geurkaarsen!

Als geurkaarsen liefhebber ben je natuurlijk altijd op zoek naar de beste geurkaarsen. Je wilt lekkere geuren die ook nog eens goed een kamer vullen. Qua sterkte is het natuurlijk erg persoonlijk, maar ik deel heel erg graag mijn favoriete merken met je.

En als laatste nog een super handige tip!

Bath & Body Works

Dit merk staat qua beste geurkaarsen voor mij met stipt op nummer 1! Wat hebben ze lekkere geurkaarsen en lekkere geuren in het assortiment. Ik ben vooral verliefd op de gourmandgeuren, die ruiken naar wafels, koekjes en cakes. Heerlijk voor de herfst en de winter als je lekker binnen zit met slecht weer.

Ik heb echt zo’n 15+ kaarsen van Bath & Body Works op dit moment en wissel heel erg vaak af.

Je koopt de Bath & Body Works geurkaarsen bij Notino.

Chestnut Hill

Chestnut Hill is zó lekker. Ik heb dit merk leren kennen bij Kadoshop de Duizendpoot en was direct verkocht. Het zijn heerlijke en unieke geuren die ook in waxmelts te verkrijgen zijn. Ik ben vooral gevallen voor de sterke geuren die ze hebben.

Een van mijn favoriete geuren is Winter Wonderland. Aan de naam zou je zeggen dat het een typische wintergeur is, maar vind ik persoonlijk niet. Het is een heerlijke mix van eucalyptus en munt en dat is precies wat ik lekker vind. Lekker fris, ook in de zomer met alle ramen open zodat de geur zich door je huis kan verspreiden. Wat mij betreft heeft Chestnut Hill een van de beste geurkaarsen.

Je koopt de Chestnut Hill geurkaarsen bij Kadoshop de Duizendpoot.

Woodwick

Woodwick! Die ken je vast van de knisperende houten lonten in de kaarsen. Dit is zeker een van de beste geurkaarsen die er bestaan. Niet alleen brengt het sfeer met het knisperende houten lont, maar de geuren vullen de woonkamer ook met gemak. Ik vind ze zelf wel iets minder sterk dan Bath & Body Works en Chestnut Hill, maar alsnog heel aangenaam.

Ik vind het nog steeds eeuwig jammer dat ze geen waxmelts meer maken. Daarentegen hebben ze wel verschillende formaten kaarsen: klein, medium en groot én de ellipse die wat ovaal van vorm is en supermooi op tafel staat.

Je koopt Woodwick geurkaarsen onder andere bij bol.com.

Yankee Candle

Yankee Candle hoort ook thuis in dit rijtje, want ook zij hebben de beste geurkaarsen. Ik geloof zelfs dat dit het eerste merk was waar ik kennis mee maakte op het gebied van geurkaarsen en waxmelts. Yankee Candle heeft ook erg lekkere geuren en er komen steeds nieuwe bij of limited editions.

Wel vind ik persoonlijk de geuren minder sterk dan Chestnut Hill of Bath & Body Works. Dat ligt aan de hoeveelheid geurolie die gebruikt wordt in de kaarsen en hoeveel lonten erin zitten. Neemt niet weg dat ik ze heerlijk vind én dat de potten er ook nog eens mooi uitzien met altijd een mooi etiket.

Je koopt Yankee Candle geurkaarsen onder andere bij bol.com.

Een super tip naast de beste geurkaarsen!

En dan wil ik als laatste nog een goede tip met je delen. Ik brand bijna elke dag wel waxmelts in mijn brander omdat ik die geur ook wat sterker vind dan de geurkaarsen.

Als je geurkaars bijna op is dan stopt hij met branden. Laat de kaars dan een tijdje staan totdat het kaarsvet hard is geworden en droog is. Je kunt dit er met bijvoorbeeld een mesje uitsnijden en branden in een waxbrander.

Zo geniet je nóg langer van de beste geurkaarsen en de heerlijke geuren.

Geverifieerd door MonsterInsights