Geurkaarsen in lentegeuren!

langer van je geurkaars genieten waxmelt maken

De lente is gelukkig al bijna weer terug van weggeweest en dat betekent dat we de geurkaarsen in lentegeuren weer uit de kast kunnen trekken. De zon schijnt al heerlijk een aantal dagen en ik ben daar wel heel erg blij mee. Wie niet? In dit artikel geef ik wat tips voor geurkaarsen in lentegeuren om aan te schaffen en je huis lekker fris te maken en je humeur op te krikken ;) Geurkaarsen zijn namelijk niet alleen voor de herfst en winter. Veel mensen denken van wel, maar je hebt echt lekkere zonnige geuren die je kunt branden om nog meer van het zonnige weer te genieten.

Geurkaarsen in lentegeuren

Op de bovenstaande foto zie je heerlijke geuren van een van mijn favoriete merken, namelijk Bath & Body Works. Daar heb ik al veel verschillende kaarsen van gebrand en zij hebben ook elk seizoen weer heerlijke kaarsen die perfect afgestemd zijn op het seizoen. Maar dit is niet het enige merk dat ik fijn vind, want ook bijvoorbeeld Woodwick is een van mijn favoriete merken. Misschien ken je Woodwick wel van de knetterkaarsen. Je moet er tegen kunnen, maar het klinkt wel gezellig! Ik ga per merk eens wat geurkaarsen in lentegeuren opsommen voor inspiratie.

Woodwick

 • Melon & Pink Quartz
 • Evening Onyx
 • Coastal Sunset
 • Island Coconut
 • Seaside Neroli

Bath & Body Works

Van Bath & Body Works heb ik al een aantal favorieten voor je waar ik in ieder geval verliefd op ben!

 • Watermelon Lemonade
 • Coastal Watermelon
 • Lemon Mint Leaf
 • Sundrenched Linen
 • Crisp Morning Air

Yankee Candle

 • Pink Sands
 • Bora Bora Shores
 • Cliffside Sunrise
 • Sunny Daydream

Ik heb zo’n vermoeden dat je hier wel mee verder komt. De geuren zijn zo lekker allemaal! Hoewel Bath & Body Works heerlijk is en naar mijn idee het meest intens van allemaal, zijn Yankee Candle en Woodwick ook zeker aanraders. En je ruikt ze enorm goed!