Herfstdecoratie met Woodwick kaars

herstdecoratie in huis

Het is herfst en dan kan herfstdecoratie natuurlijk niet ontbreken. Er zijn talloze manieren om je huis herfst-proof te maken en daar hoef je eigenlijk helemaal niet zoveel voor te doen. Het belangrijkste is dat jij het knusse gevoel voelt in huis, je lekker met een dekentje en een kop warme chocomel (of thee) op de bank kunt ploffen. Geurkaarsen hebben bij mij altijd een plekje in huis en vooral in de herfst vind ik het heerlijk! Ik ga je wat geuren aangeven én de decoratie die het altijd goed doen in de herfst. Bij mij wel althans :)

Herfstdecoratie met Woodwick kaars

herfstdecoratie

Wat mij betreft is een Woodwick kaars echt een topper voor herfstdecoratie in huis. Waarom? Dat ga ik je uitleggen. Een Woodwick kaars heeft namelijk een houten lont en als je die aansteekt dan hoor je een knisperend geluid. Echt zo’n fijn geluid alsof je lekker warm bij de openhaard zit. Je moet er wel tegenkunnen, want ik ken mensen die er zenuwachtig van worden en dat is niet de bedoeling. Maar mij geeft het in ieder geval een fijn gevoel, een beetje relaxt ook.

Daarnaast heeft een Woodwick kaars ook een hele goede geurafgifte. Zelf vind ik dat altijd belangrijk, omdat ik wel een geur goed in huis wil ruiken. Daar hoef je je bij Woodwick geen zorgen over te maken. Je hebt deze kaarsen ook in verschillende maten; klein, middelmaat en een grote met vele branduren. Perfecte herfstdecoratie, want de kaarsen zien er ook nog eens mooi uit met een houten deksel. Absoluut het proberen waard en ik vind het ook waar voor je geld. Zelf houd ik dan van pompoenachtige geuren. Dat zijn echt typisch geuren voor de herfst.

Bath & Body Works kaarsen zijn ook heel erg favoriet bij mij, deze geven namelijk ook super veel geur af. In deze tijd van het jaar vind je de lekkerste geuren met pompoen, vanille en andere geurnoten.

Pompoen, egeltjes en andere beeldjes

Een pompoen is natuurlijk echt herfstdecoratie en wat is er leuker dan een aantal van deze beeldjes in je huis te zetten? Kies er bijvoorbeeld voor om een pompoenbeeldje te kopen en doe daar wat lichtjes in. Staat zo leuk! Of 3 verschillende maten pompoentjes bij elkaar op een mooi (gouden) blad op tafel met andere decoratie. Denk hierbij aan kastanjes of (nep) oranje blaadjes van de boom.

Als leuke herfstdecoratie kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld beeldjes van egeltjes. Dat staat ook zo leuk! Maak een mooie schaal op met allerlei soorten decoratie. blaadjes en kleine beeldjes. Alleen dat al geeft je huis een herfstachtige uitstraling en dat is wat je wilt om dat fijne ‘cozy’ herfstgevoel te krijgen.

Geverifieerd door MonsterInsights