Goose Creek Orange Cream Soda kaars

goose creek orange cream soda

Op een internationale Facebookgroep kwam ik Goose Creek Orange Cream Soda tegen. Alleen van het etiket begon ik al te watertanden en ik wist eigenlijk wel dat ik die kaars wilde hebben. Als ik zo naar het etiket keek dan deed het me erg denken aan een split ijsje. Heerlijk toch, voor de zomer en de lente? Ik stem namelijk de geuren af op de jaargetijden. Inmiddels heb ik deze Goose Creek kaars al een aantal keren gebrand en ga ik mijn review hierover schrijven.

Lees ook: Goose Creek Lavender Vanille een rustgevende geur

Goose Creek Orange Cream Soda

Oranje frisdrank wordt over zoete vanillecrème gegoten en bevredigt elke klassieke float-liefhebber.

De Orange Cream Soda van Goose Creek heeft de volgende geurnoten:

Top : Creamy Vanilla, Bright Orange
Mid : Mixed Citrus, Soft Fizz
Base: Soda Notes, Sugar

Echt deze kaars is echt hemels! En hoe ik me het voorstelde, zo ruikt de kaars ook echt. Een goed mengsel tussen vanille en sinaasappel. Alsof je dus inderdaad een split ijsje aan het eten bent en de geur door je hele woonkamer trekt.Normaal kan dat natuurlijk niet van 1 ijsje, maar met deze kaars (of waxmelt) red je dat dus wel ;) Met het slechte weer heb ik hem wel gebrand, maar zeker nu de zonnige dagen eraan zitten te komen zal ik hem nog meer branden. Hij is echt mega lekker.

Ook heb ik van deze geur 2 waxmelts besteld. Over het algemeen vind ik ook dat de waxmelts vaak intenser zijn dan een kaars. Smaken verschillen uiteraard, maar dat vind ik bij deze geur ook zo. Als je van Goose Creek de waxmelts koopt, dan krijg je een ronde verpakking met daarin 6 blokjes. Een blokje per keer in de wax brander is perfect en geeft heel erg veel geur af.

Voor deze kaars betaal je gemiddeld €28 en dat klinkt best veel, maar vergeet niet dat zo’n kaars ongeveer 150 branduren heeft (680 gram). Dat is echt wel veel en je hebt er dus veel plezier van. Ik heb inmiddels meerdere geurkaarsen van Goose Creek en tot nu toe stellen ze nog niet teleur :)