Herfstgeur in huis, met geurkaarsen en geurstokjes

bath & body works mahogany teakwood high intensity

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat ik dol ben op geurkaarsen en waxmelts. Zo nu en dan heb ik ook wel geurstokjes, maar mijn voorkeur heeft eigenlijk toch altijd wel waxmelts. Waxmelts zijn namelijk iets intenser is mijn ervaring en je kunt sneller omwisselen van geur. Juist die afwisseling vind ik heel erg fijn. En zeker met dit weer is het heerlijk om de herfstgeur in huis te halen. Ik ga je wat tips en tricks uit eigen ervaring geven. Net zo leuk, toch? šŸ™‚

Lees ook: Bath and Body Works In The Stars review

Herfstgeur in huis, mijn favorieten

burning candles placed on table near glass vase with flowers
Photo by Nida on Pexels.com

Wat betreft geurkaarsen is Bath & Body Works een van mijn favoriete merken. Een van mijn favoriete geuren is Mahogany Teakwood in High Intensity die je ziet op de foto bovenaan dit artikel. Een heerlijke frisse geur is dat. Sowieso heeft het merk erg veel lekkere geuren en speciaal ook voor de herfst en winter vaak. Zelf houd ik wel van kaarsen en waxmelts die sterker zijn en ook goed te ruiken zijn in mijn hele appartement van zo’n 60m2.

Een aantal van mijn favoriete kaarsen in cozy herfstgeuren zijn:

  • Cinnamon spiced vanilla
  • Warm vanilla sugar
  • Spiced vanilla cupcake

Dit zijn niet perse herfgeuren maar ook heerlijk voor de winter. Vanille vind ik een fijne geur en dan vaak gecombineerd met een andere geur. Een ietwat kruidige geur erbij is enorm lekker. Of wat denk je van mandarijn, sinaasappel en houtige geuren? Kun je het je voorstellen dat zo’n lekker herfstgeur in huis rondgaat en jij ondertussen op de bank zit, met de regen die tegen het raam sijpelt, de wind om je huis raast en jij je favoriete serie kijkt of blogs leest? Herfst is echt mijn favoriete seizoen dus ik ben helemaal in mijn nopjes met deze heerlijke geuren.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook