Shop mijn favorieten

Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto
Hema Amber & Cedarwood eau de parfum (vegan)
Bath & Body Works Pumpkin Snickerdoodle
Versace Crystal Noir
Dior Addict
Chanel Coco
Narciso Rodriguez Narciso
The Kelly Family 25 years later live
Dolce & Gabbana The One eau de parfum
YSL Manifesto

Yankee Candle Elevation Rice Milk & Honey review

yankee candle elevation rice milk honey

Tijdens het scrollen op internet kwam ik eens langs de Yankee Candle Elevation lijn en ik wist dat ik er wat van moest hebben. Die uitstraling vond (en vind!) ik zo mooi! Simpel, redelijk straks maar wel mooi. Maar dan moet je nog een geur uitkiezen. De Yankee Candle Elevation Rice Milk & Honey sprak me aan en toen ik hem in een winkel rook wist ik dat dit hem zou worden. Inmiddels is hij helemaal op en ga ik er mijn mening over geven.

Lees ook: Yankee Candle kerstgeuren 2020

Yankee Candle Elevation Rice Milk & Honey

yankee candle elevation rice milk honey

Ik had eerst gekozen voor de kleine variant van deze kaars. Eigenlijk koop ik pas grote kaarsen als ik zeker weet dat ik de geur ook echt lekker vind anders vind ik het best een verspilling van geld, aangezien ze niet goedkoop zijn. De Yankee Candle Elevation kaarsen hebben een mooie gouden deksel en die kun je ook weer onder de glazen pot zetten als standaard.

yankee candle elevation rice milk honey

En dan natuurlijk over de geur! Ik vind de geur echt ook zijn naam eer aan doen en hem ruiken naar een combinatie van rijst, melk en honing. Laten we kijken naar de geurnoten:

 • topnoten: sesam, honing, rijst, kaneel, latté
 • hartnoten: melk, vanille, honing
 • basisnoten: tahitaanse vanille en kaneel

Deze Yankee Candle Elevation kaars is zo enorm lekker en ik denk dat ik er nog wel een grotere van ga bestellen. De geur is op zich vrij zacht als in geurnoten die zacht zijn, maar qua geurafgifte ruik je hem wel goed. Het geeft mijn woonkamer (die niet heel klein is) een heerlijke geur. Hij is ook wel wat zoeter en en een beetje een gourmand geur. Echt zo’n lekkere ‘stay home’ geur vind ik, die het net wat gezelliger maakt.

Ik raad hem zeker aan en de geurafgifte en sterkte verraste mij positief. Een heerlijke geur om aan te hebben in de donkere maanden. Kan natuurlijk in alle seizoenen, maar ik vind dit meer zo’n lekkere binnen blijf geur, haha.

De kaars kostte rond de €15 in een kleine variant. De brandtijd is tussen de 18 en 28 uur, geschat.

deel:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

3 Reacties

 1. Annet
  21 november 2020 / 21:42

  Deze geur klinkt echt super lekker en het glaasje zelf ziet er ook leuk uit ?

 2. 21 november 2020 / 14:12

  Wat een mooie verpakking heeft deze kaars ook! De geur klinkt geweldig