Getest: beautystories roomspray, de lekkerste die er is?

by Mariska

Al eerder maakte ik kennis met geurstokjes van Beautystories en nu had ik laatst de roomspray besteld in 2 geuren. Aangezien ik niet zeker wist welke roomspray ik wilde qua geur en ik niet direct een grote flacon wilde kopen, koos ik ervoor om 2 geuren in een 50ml flacon te kopen. Dat zijn de geuren PLV (patchoeli lavendel vanille) en Beautystories. Beautystories kende ik al van een auto aroma die ik van Bianca had gekregen vorig jaar. Een beetje een kruidige geur en daar hou ik wel van. De geuren heb ik beide getest en ga er meer over vertellen.

Lees ook: Herfstgeur in huis, met geurkaarsen en geurstokjes

Beautystories roomspray PLV & Beautystories

beautystories roomspray pinterest

Hierboven zie je de flesjes van de Beautystories roomspray die ik heb. Een mooi glazen flesje met een goudkleurige dop, een wit etiket met daarop de letters in het goud. Op de foto’s lijkt het zwart maar dat komt door de lichtval. Je ziet duidelijk het aantal milliliters in de flesjes en de geur. Mooi, simpel en toch ook wel chique, vind ik. En de geuren? Die zijn he-mels!

Patchoeli lavendel vanille

Wie deze ingrediënten niet kent is gek! Dit is de geur waar ik mee bezig ben sinds 2019 en het was lastig om deze te maken zoals ik hem wilde, maar we hebben hem!! Voor de mensen die liefhebbers zijn van Sabon Patchouli Lavender Vanilla…. zoek niet verder. Dit is hem en dit wil jij! Omdat ik geen liefhebber ben van Lavendel vind ik hem helemaal perfect! Nu zul je denken, ‘huh hoezo dan?’ De lavendel is zo minimaal aanwezig dat je het er nauwelijks aan ruikt en dat maakt hem perfect. (bron: beautystories.nl)

De geur van Sabon ken ik niet, maar omdat ik de combinatie van lavendel en vanille vaak wel erg lekker vind ben ik ook hier op de omschrijving afgegaan. De mix van deze 3 ingrediënten is in mijn ogen echt perfect. Ik vind hem heerlijk! Je ruikt hem goed maar is toch ook weer een zachte geur. Ik zou stiekem willen dat hier een wasparfum van is, zo ontzettend lekker. Het fijne is dat je de roomsprays ook op bijvoorbeeld je beddengoed kunt spuiten, de bank of gordijnen. Dit heb ik zelf ook geprobeerd en werkt goed. Uiteraard wel op eigen risico! Het meest lekkere vind ik de geur als ik het spuit op het randje van mijn dekbedovertrek en mijn kussens nét voor ik naar bed ga. Heerlijk! Soms spuit ik ook weleens een beetje op mijn pols, as we speak, haha. De geur is ook verkrijgbaar in geurstokjes.

Beauty Stories

Is een warme, kruidige, zoete aroma. Hierin zit sinaasappel, gember, vanille en amber. Als ik hem moet vergelijken met een parfum dan kun je hem iets vergelijken met de Spice Bomb Viktor & Rolf van de heren in combinatie met de Hypnotic Poison van Dior. De geur van vers gebakken pepernoten! Een heerlijke warme, sensuele mysterieuze geur… (bron: beautystories.nl)

De geur van vers gebakken pepernoten ruik ik er zelf niet in, maar wel het heerlijke kruidige en mysterieuze. Een tikkie mannelijk en daar hou ik sowieso wel van. Een geur die je goed ruikt en ook kan gebruiken op je beddengoed of gordijnen bijvoorbeeld. Of je bank, heerlijk toch zo’n lekkere geur op je bank?

beautystories roomspray plv beauty stories

In de roomsprays van Karin zit wel alcohol en de geurstokjes, waar geen alcohol in zit, werken het beste met de sponsachtige stokjes die je bij de set krijgt of bij een refill los kunt kopen. De roomsprays die ik kocht in 50ml kosten €19,95 per stuk en de geuren in 100ml kosten €38,95.

Ik vind ze heerlijk en gebruik ze zo goed als elke dag, naast de waxmelts die ik ook wel brand. Een heerlijke toevoeging en zeker de PLV (patchoeli, lavendel, vanille) is heel erg lekker en spuit ik elke dag op mijn kussen. Als is het niet nodig want de geur blijft redelijk lang hangen. Maar het is zó lekker dat je het wel vaker spuit.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?