Mijn Goose Creek waxmelts collectie

goose creek waxmelts

Op Instagram was het duidelijk toen ik een poll had geplaatst dat jullie mijn Goose Creek waxmelts collectie wel wilden zien. Leuk! Goose Creek is een van mijn favoriete merken qua geurkaarsen en waxmelts en op dit moment heb ik er best wat verzameld. In dit artikel laat ik dus alleen mijn waxmelts zien met een korte geuromschrijving. De kaarsen komen later. Vind ik namelijk ook leuk om te laten zien en weet zeker dat er dus nog meer gaan bij komen! :)

Lees ook: Yankee Candle The Last Paradise collectie

Goose Creek waxmelts, mijn collectie op dit moment

Op dit moment is dit mijn bescheiden waxmelt collectie van Goose Creek. Dit is uiteraard niet mijn hele collectie aan waxmelts, haha. Op de foto zie je helaas niet even goed de namen en die ga ik hieronder wel noemen. Zoals je ziet zijn de plaatjes aan de voorkant wel echt super leuk! Laten we beginnen :) Ik heb ze nog niet allemaal gebrand, maar ik zal de omschrijving geven per geur die ik wel heb gebrand. Hieronder de lijst op volgorde.

Autumn in Amsterdam

Nog niet gebrand.

Bath time

Dit vind ik dus echt zo’n soort van hotelgeur. Op het plaatje zie je iemand in bad zitten en voor mij doet het aan een hotel denken. Heerlijk, tikkeltje luxe in mijn Goose Creek waxmelts collectie.

Bedtime Stories

Deze vind ik ook lekker en ook lekker ietwat zacht. Brand ik ook regelmatig in mijn slaapkamer. De naam zegt het eigenlijk al, Bedtime Stories. Zeker een aanrader.

Bergamot Mist

Deze is heel erg lekker fris. Het doet me denken aan een vroege ochtend waarop er mist is en je een lekkere wandeling in het bos maakt. Heb hem ook al lekker gebrand en vind hem vooral lekker ook voor in de avond of bij een koudere dag.

Black Leather

Op Black Leather was ik wel direct verliefd toen ik hem rook. Ik was in een winkel destijds en ja, de naam zegt het. Het ruikt ietwat fris maar ook dus heel erg naar leer. Alsof je nieuwe leren schoenen uitpakt. Tikkeltje mannelijk ook en daar hou ik van :)

Black Pepper

Nog niet gebrand.

Candy Cane Kiss

Dit is wat mij betreft echt een december geurtje. Vrij sterk en op en top candy cane. Heel fris, pepermunt en verspreidt zich razendsnel door je huiskamer en de rest van je woning. Heerlijk bij het koude weer rond de kerstdagen. Hij is wel sterk!

Als je van Cookie Dough houdt dan is deze waxmelt echt iets voor jou. Hij is wel heel sterk (vind ik), dus ik kan me voorstellen dat het wat too much is als je er niet heel erg van houdt.

Cool Rain Drops

Nog niet gebrand.

Cozy Home

Deze is lekker en heb ik pas leren kennen! Op de voorkant zie je een afbeelding van een open haard en zo voelt het ook. Ook zo een huiselijke geur voor de koudere dagen. Je hebt echt het gevoel alsof je voor een haardvuur zit, maar zo ruikt het niet perse. Ietwat warmer dan een alleen een houtgeur. Ook brand ik hem in deze tijd van het jaar vooral in de avond.

Eskimo Kisses

De verpakking is echt heel erg schattig met de hond en de kat helemaal ingepakt in een dekentje. Ook deze is lekker fris maar een tikkie mannelijk. Ook lekker voor de koudere dagen en als je lekker op de bank zit. Het neigt wel meer naar winterdagen dan de zomerdagen vind ik :)

Lavender Vanilla

Over deze geur heb ik al geschreven en de review van Lavender Vanilla waxmelt. Deze geur heb ik in een elektrische brander op mijn slaapkamer staan. Ik vind het echt de perfecte mix van lavendel en vanille en geeft me een rustgevend gevoel. Ideaal dus voor in de slaapkamer :)

Lemon Vanilla Cake Batter

Nog niet gebrand.

Patchouli

Nog niet gebrand.

Peppermint Whip

Deze is ook erg lekker! Het is een pepermuntachtige geur net als Candy Cane Kisses maar wel iets minder heftig en fris. Wel fris evengoed, maar er zit wat zoetigs aan waardoor het wat minder sterk is. Ook erg lekker!

Summer Moon

Summer Moon van Goose Creek heb ik ook vorige week in een grote kaars gekocht. Het is een hele frisse geur vind ik. Alsof je midden in de nacht in de zomer buiten zit onder een sterrenhemel. De kaars staat bij mij nu onder de lamp.

Warm & Welcome

Warm & Welcome is echt een van mijn lievelingsgeuren van de Goose Creek waxmelts. Het is echt een hele huiselijke geur, een cozy geurtje waarbij je lekker onder een dekentje wilt kruipen voor de televisie met een kop thee.

Op dit moment heb ik dus een mooie collectie met Goose Creek waxmelts. Elke verpakking bevat 6 blokjes en hebben een hele goede geurafgifte. Je zult er zeker geen spijt van krijgen als je een geur aanschaft :)

Ga jij Goose Creek waxmelts aanschaffen?

Geverifieerd door MonsterInsights