Moroccanoil Color Complete producten en foto’s

by Mariska

Afgelopen week was ik weer eens op stap en dit keer ging ik samen met Bianca naar het event van Moroccanoil in Amsterdam. Zelf heb ik nog helemaal geen ervaringen met Moroccanoil maar wel veel over gelezen en gehoord en veel goede verhalen ook. Dit keer ging het specifiek over nieuwe producten van de Moroccanoil Color Complete lijn. Een lijn die volledige verzorging geeft in de salon en voor thuis na een Moroccanoil Color Complete behandeling. Er werd uitgelegd aan de mensen die aanwezig waren wat de producten doen, tot in de detail. Heel interessant! Helaas heb ik niet alles onthouden maar kregen we nog een persbericht die precies omschrijft wat het doet en dat wil ik natuurlijk graag delen. Ik was samen met Bianca en we hebben er buiten het event om een hele gezellige dag van gemaakt :)

Moroccanoil Color Complete

VOOR PROFESSIONEEL GEBRUIK IN SALONS:

De baanbrekende Moroccanoil Color Complete routine start in de salon met professionele behandelingen die in perfecte synergie samenwerken voor een maximale kleuropname en -behoud:

STAP 1: Moroccanoil ChromaTech PRIME
De eerste stap van de salonbehandeling is ChromaTech PRIME, die de kleurafgifte bevordert en de porositeit egaliseert voor een meer gelijkmatig resultaat. Hierbij wordt ook op milde wijze de hoofdhuid gekalmeerd om het onprettige gevoel te verminderen dat tijdens een kleurbehandeling kan ontstaan.

STAP 2: Moroccanoil ChromaTech POST
Na de kleurbehandeling is ChromaTech POST een essentiële stap om de kleur in te sluiten voor een optimaal kleurbehoud op lange termijn, zowel door synthetisch als mechanisch herstel. Deze belangrijke nazorgbehandeling sluit de kleur beter in het haar door middel van gepatenteerde COLORLINK technologie. Deze technologie helpt crosslinks te creëren die door de gehele keratinestructuur van het haar lopen, die kleur insluiten en tegelijkertijd een beschermend laagje over het haar vormen om kleurverlies te voorkomen.

VOOR DE THUISBEHANDELING:

moroccanoil color complete thuis producten

Om het resultaat van de professionele behandeling te verlengen, kun je de routine thuis eenvoudig voortzetten om de kleur te behouden, te ondersteunen en te beschermen.

STAPPEN 3 & 4: Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner | per stuk 250ml € 29,80
Als een onmisbaar onderdeel van de Color Complete routine voor thuisgebruik, bevatten de Moroccanoil Color Continue Shampoo & Conditioner eveneens de exclusieve COLORLINK™ technologie, die voortdurend het haar repareert en herstelt na kleurbehandelingen. Het krachtige duo werkt in synergie om intense voeding te geven en de haarkwaliteit te verbeteren, voor een superieur resultaat qua kleurbehoud.

moroccanoil color complete shampoo conditioner

STAP 5: Moroccanoil Protect & Prevent Spray | 160ml € 33,90
Ten slotte, voor een maximale preventie van kleurvervaging en vergeling/vale uitstraling, werkt de Moroccanoil Protect & Prevent Spray als een leave-in conditioner en beschermer, waardoor de vrije radicalen geneutraliseerd worden die door luchtvervuiling en andere schadelijke omgevingsinvloeden ontstaan, terwijl de schadelijke UV-straling wordt geabsorbeerd. Bij elk gebruik wordt het haar verrijkt met een stralende glans en een kleur die fris en helder blijft.

Moroccanoil is onder andere verkrijgbaar in de salons van Moroccanoil, de Bijenkorf en bol.com.

Lees ook:
Aussie Miracle Moist & Aussie 3 minute miracle reconstructor
Yves Rocher volume shampoo & conditioner
Maria Nila repair haarmasker en shampoo review (luxe én vegan)
Bluxbox lente editie + kleine reviews

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?