MAC Shiny Pretty Things collectie preview

door Mariska

Onlangs kreeg ik een uitnodiging van een PR bureau in mijn mailbox met daarin de uitnodiging voor een preview in de Bijenkorf in Amsterdam voor de MAC feestdagen collectie. Ik heb natuurlijk verteld dat ik een nieuwe camera heb gekocht, de Canon 750D en daarbij gebruik ik de 50mm f1.8. Een prachtige combinatie om foto’s te maken bij de MAC Shiny Pretty Things collectie dus ik ging goed bepakt op stap samen met Bianca. Ik ga je alvast de foto’s laten zien van deze super mooie collectie die binnenkort verkrijgbaar is bij Douglas. Zelf heb ik ook nog iets gekocht wat ik binnenkort ga laten zien op mijn blog. Dat hoort ook bij deze collectie 🙂

MAC Shiny Pretty Things collectie preview

mac shiny pretty things
mac shiny pretty things
mac shiny pretty things
mac shiny pretty things
mac shiny pretty things
mac shiny pretty things
mac shiny pretty things
mac shiny pretty things
mac shiny pretty things
mac shiny pretty things
mac shiny pretty things

Lees ook:
MAC Please Me
<strong>Pretty Vulgar</strong> bij <i>Douglas</i>
MAC Caitlyn Jenner
Catrice Astrology face palette + swatches

Gerelateerde artikelen

9 reacties

Griet 7 november 2018 - 20:03

Wat een prachtige collectie weer!

Deb 1 november 2018 - 22:06

Eyecandy all over the place ?! Hier word ik blij van. Je foto’s zijn ook prachtig ??!

Mariska 2 november 2018 - 18:32

Ja het zijn echt mooie producten! En thanks, ben zo blij met m’n nieuwe camera en de 50mm lens, die combinatie maakt super foto’s 🙂

Bianca 1 november 2018 - 19:04

Wat een prachtige foto’s!! Gisteren was het heel gezellig bij het event en er voor/na <3

Mariska 1 november 2018 - 20:21

Ja vond ik ook hoor, zaterdag als het goed is DM! 🙂

Evelien 1 november 2018 - 13:49

Wow, mooie foto’s Maris!

Mariska 1 november 2018 - 20:21

Thanks ♥

Silkeblogs 1 november 2018 - 12:20

Oh, hier ga ik een beetje van kwijlen! Echt supermooie collectie =D

Mariska 1 november 2018 - 20:21

Ja het is echt heel erg mooi en zou zeker wat scoren! ♥

Reacties zijn gesloten.