MAC Shiny Pretty Things collectie preview

mac shiny pretty things

Onlangs kreeg ik een uitnodiging van een PR bureau in mijn mailbox met daarin de uitnodiging voor een preview in de Bijenkorf in Amsterdam voor de MAC feestdagen collectie. Ik heb natuurlijk verteld dat ik een nieuwe camera heb gekocht, de Canon 750D en daarbij gebruik ik de 50mm f1.8. Een prachtige combinatie om foto’s te maken bij de MAC Shiny Pretty Things collectie dus ik ging goed bepakt op stap samen met Bianca. Ik ga je alvast de foto’s laten zien van deze super mooie collectie die binnenkort verkrijgbaar is bij Douglas. Zelf heb ik ook nog iets gekocht wat ik binnenkort ga laten zien op mijn blog. Dat hoort ook bij deze collectie :)

MAC Shiny Pretty Things collectie preview

mac shiny pretty things
mac shiny pretty things
mac shiny pretty things
mac shiny pretty things
mac shiny pretty things
mac shiny pretty things
mac shiny pretty things
mac shiny pretty things
mac shiny pretty things
mac shiny pretty things
mac shiny pretty things
mac shiny pretty things 12
mac shiny pretty things 13
mac shiny pretty things 14
mac shiny pretty things 15

Lees ook:
MAC Please Me
<strong>Pretty Vulgar</strong> bij <i>Douglas</i>
MAC Caitlyn Jenner
Catrice Astrology face palette + swatches

Geverifieerd door MonsterInsights