Mijn week in foto’s #8 (nieuwe gadget, pakketjes en t Gat van Nederland)

by Mariska

De laatste Mijn week in foto’s (#7) is van 19 juni 2017 om precies te zijn. Al een hele tijd geleden. Het is een beetje verwaterd en onlangs gaf ik nog aan dat vaste rubrieken niet voor mij werken. Toch wil ik het nog een kans geven en besloot afgelopen week weer foto’s te maken voor een wekelijks dagboek. Ik zat over een hele fancy naam na te denken, maar uiteindelijk toch maar besloten om gewoon door te gaan met deze naam. Lekker duidelijk en dan kan ik verder met de vaste rubriek, haha. Ik moet altijd echt goed kijken naar de volgorde en nadenken wat ik ook alweer heb gedaan. En natuurlijk niet vergeten foto’s te maken. De planning tot nu toe is om hem op zondag te plaatsen, dus nu mijn eerste die toch niet mijn eerste is :) Kijk mee, want ik ging o.a. naar t Gat van Nederland!

Maandag 18 maart

week in foto's #8

Op maandag werk ik altijd 4 uurtjes van 13:00 tot 17:00. Gelukkig hebben we op mijn werk dat we onze uren flexibel mogen indelen als dat ook mogelijk is qua werkzaamheden. Dat vind ik superfijn, dus ik werk vandaag de ochtend en in de middag breng ik wat spullen naar een vrouw van de hulpgroep in Edam/Volendam en pleeg nog wat telefoontjes. Als ik wakker word ga ik eerst even achter mijn laptop. Ook koop ik nog Aleve Feminax omdat ik zo ontzettend veel last heb van mijn menstruatie de laatste maanden en ik moet zeggen dat het het beste middel ooit is. Misschien dat ik er nog over ga schrijven.

Dinsdag 19 maart

Van dinsdag 19 maart heb ik eigenlijk geen foto’s. Die dag heb ik volgens mij ook geen spannende dingen gedaan. Ik werkte een halve dag (en verschoof de andere helft naar vrijdag) en werkte thuis achter mijn laptop aan mijn blog. Ook plaatste ik een bestelling bij een webshop waar ik al heel erg lang iets van wilde proberen.

Woensdag 20 maart

week in foto's #8 cursus noordwijk

Woensdag begon met een cursus in Noordwijk. In de ochtend werkte ik nog een paar uurtjes thuis voordat ik werd opgehaald door een collega. Het bedrijf waar we naartoe gingen zat ook letterlijk echt in de duinen dus dat is wel leuk :) Ook kwam mijn bestelling van Wat maakt je mooi binnen waar ik 2 producten van bestelde. Al heel erg lang twijfelde ik en nu toch maar gedaan. De review van de Sexy Bomb body butter en shower smoothie staat al online.

Donderdag 21 maart

week in foto's #8 carpaccio en goodiebox

Donderdag had ik gewoon een 8 uur durende werkdag en daar heb ik uiteraard geen foto’s van gemaakt. Dat zijn geen dingen die ik kan delen namelijk. In de avond besloot ik lekker carpaccio te eten dat ik dan haal bij de supermarkt. Ik vind deze namelijk echt verrassend lekker. Ook kwam de Goodiebox weer binnen. Deze heeft het thema Back to the Roots en heb daar al een artikel over geschreven. Ik laat je de inhoud van de Goodiebox Back to the Roots zien.

Vrijdag 22 maart

Overdag kreeg ik mijn pakketje binnen met de Fossil Hybrid smartwatch binnen die ik ontving voor een samenwerking. Deze ben ik nu aan het proberen en hier ga ik nog een artikel over schrijven binnenkort. Mijn Fitbit Blaze had ik die dag direct verkocht en in de avond ging ik met een goede vriend weer eens een groot rondje lopen. We lopen eigenlijk altijd door Volendam en dit keer moest ik even naar de pinautomaat van de ABN die dus aan het stadion zit van FC Volendam. Er stonden allemaal schreeuwende supporters van Cambuur met spandoeken dus waren we maar doorgelopen. Daar hou ik dus helemaal niet van. We liepen door naar de dijk.. naar t Gat van Nederland.

week in foto's #8 gat van nederland jagermeister red bull

We hadden wel trek ik een drankje en omdat het mijn beurt was om te trakteren deden we dat ook. Ik vind t Gat van Nederland echt een van de gezelligste kroegen van Volendam qua aankleding ook en de muziek is ook echt leuk en het personeel super vriendelijk. Dit keer koos ik weer eens voor mijn favoriete mixje: Jägermeister gemixt met Red Bull. Toen die op waren gingen we weer richting huis. Het was een uur of 10 dus een mooie tijd.

Zaterdag 23 maart

Van gisteren heb ik eigenlijk geen foto’s. Ik deed boodschappen in Volendam, zat de hele dag achter mijn laptop met de buitendeur open. Ik heb een heel klein huis en de deur naar de tuin zit in mijn woonkamer. Die had ik lekker even een paar uur open gezet zodat mijn kat ook lekker naar buiten kon. Mag hij normaal natuurlijk ook, maar veel makkelijker als hij zelf in en uit kan lopen.

Nu ik dit schrijf is het zondag en ligt het in de planning om straks met mijn zusje naar Dierenpark Amersfoort te gaan. Ik wil heel erg graag mijn nieuwe Panasonic Lumix zoom camera uitproberen namelijk. Volgende week zondag kun je weer een nieuwe week in foto’s vinden! :) Ik hoop dat jullie het leuk vonden om weer te zien.

Ben jij weleens in t Gat van Nederland geweest?

Lees ook:
Zo, ik ben het jaar rood begonnen
Waarom ik naar Amerika op vakantie wil maar naar Duitsland ga
Mijn hele kleine badkamer
Gekeken op Netflix 1: Fyre, Girls Incarcerated & Killer Woman

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?