Wat Maakt Je Mooi Sexy Bomb Shower Smoothie & body butter

wat maakt je mooi sexy bomb

Sexy bomb en body butter review! Altijd wilde ik iets bestellen bij de website watmaaktjemooi.nl maar op een of andere manier stelde ik het constant uit. Waarom weet ik eigenlijk niet want de producten zien er heerlijk uit en zijn ook niet heel erg duur. De keuze is best wel groot en ik vond het nogal lastig te kiezen. Want welke producten gebruik ik vaak en wat heb ik nodig? Ik kwam uit bij de Sexy Bomb shower smootie en de Sexy Bomb body butter.

Geur: Sexy Bomb is een zachte lustopwekkende en bloemige geur met jasmijn, scharlei en viooltjes. Ylang Ylang en zwoele musk ronden de geur onweerstaanbaar af.

Deze geur trok me het meeste aan en mijn huid kan sowieso wel een fijne body butter gebruiken. Onder de douche is het natuurlijk ook heerlijk om een lekkere zeep te gebruiken.

Wat maakt je mooi Sexy Bomb shower smoothie

wat maakt je mooi sexy bomb smootie & bdoy butter
wat maakt je mooi sexy bomb shower smoothie

Hier zie je de beide potjes van Sexy Bomb bij elkaar. Deze hebben dezelfde grootte en bevatten allebei 155ml aan product. In het begin dacht ik dat dit wat weinig was maar dat is eigenlijk helemaal niet zo. Natuurlijk ben ik er direct mee onder de douche gesprongen om het uit te testen.

Verzorgend je body reinigen met deze zachte shower smoothie, opgeklopte zachte zeep met verzorgende oliën. De smoothie droogt je huid niet uit tijdens het reinigen van je huid, de zachte zeep bevat geen SLS en is lief voor je huid. De toegevoegde amandel olie is een voedende olie, verdeelt goed over de huid, trekt goed in en reguleert het vochtgehalte van de huid. Amandelolie wordt goed verdragen door mensen met een overgevoelige huid. De cocosolie bevat een hoog gehalte aan vitamine E en heeft een beschermende en helende werking op de huid en maakt deze zacht en soepel. Om de smoothie extra vochtinbrengend en zacht te maken hebben we Aloë Vera sap toegevoegd.

Eigenlijk is de Sexy Bomb shower smoothie heel zuinig in gebruik. Hoewel ik dacht dat je echt best veel nodig had is dat dus niet zo. Je kunt een klein beetje uit het plastic potje pakken en deze lekker over je lichaam wrijven. De geur is heerlijk lekker zacht en niet ‘in your face’. Het ruikt heerlijk lekker fris maar ook verzorgend. Misschien een beetje een gekke vergelijking maar het ruikt milder dan een geur van Lush bijvoorbeeld. Het smelt samen met je huid, schuimt een beetje en na het afspoelen blijf je de geur een klein beetje ruiken. Heerlijk! Mijn huid voelt wel iets zachter aan als ik deze Sexy Bomb shower smoothie heb gebruikt.

Wat maakt je mooi Sexy Bomb body butter

wat maakt je mooi sexy bomb body butter
wat maakt je mooi sexy bomb body butter

En ook de Sexy Bomb body butter heb ik natuurlijk direct getest. Ik heb expres dit ‘setje’ gekocht van dezelfde geur omdat ik het dan goed kan combineren met elkaar. Vaak is het zo dat als je de douchegel en bodylotion met elkaar combineert van dezelfde geur, dat de geur meer aanwezig is omdat je het als het ware ‘stapelt’. Bij deze is dat ook zo en de geur is dan ook identiek.

Opgeklopte sheaboter en biologische cocosolie vermengd met soja olie en amandel olie tot een slagroomachtige creme die smelt bij de aanraking van je warme huid. Cocosolie bevat heel veel vitaminen, mineralen, antioxidanten en fytosterolen. Doordat cocosolie uit hele kleine moleculen bestaat is het in staat door je huidlagen heen te dringen, het trekt dus echt in je huid en laat een beschermlaagje achter. Sheaboter helpt bij de vernieuwing van huidcellen en verbeteren de elasticiteit van de huid. Door de vochtbindende eigenschappen krijg je een soepel aanvoelende huid. Deze multifunctionele body butter is te gebruiken voor je hele lichaam en voor dagelijks gebruik.

Eigenlijk heb ik niks toe te voegen aan bovenstaande omschrijving. Ook deze Sexy Bomb body butter is super fijn! De geur is net als de shower smoothie lekker aanwezig maar niet té. Het ruikt echt heerlijk zoals je uit de omschrijving kunt halen en in combinatie met de shower smoothie is de geur nog steeds lekker en niet te aanwezig. Als ik een beetje body butter uit de pot pak en deze op mijn huid smeer dan trekt het inderdaad vrijwel direct in mijn huid. Ik pakte best wel veel maar dat heb je helemaal niet nodig. Je kunt een klein beetje pakken en dat is al heel erg goed uit te smeren, dus is het ook nog zuinig.

Conclusie

Deze Sexy Bomb body butter en shower smoothie van Wat maakt je mooi zijn echt goddelijk! En dat is zacht uitgedrukt. Ik ben er super blij mee en je merkt ook dat de producten erg verzorgend zijn. Ze bevatten natuurlijke ingrediënten, zijn handgemaakt en vegan. Als deze op zijn weet ik zeker dat ik of dezelfde ga bestellen of andere geuren wil proberen.

De body butter kost €6,95 en de shower smoothie €6,50.

Ben jij al bekend met Watmaaktjemooi.nl?

Lees ook:
Kneipp cream oil & body scrub review
Wild Argan Oil Body Shop body butter & miracle solid oil
Kneipp Cherry Blossom handcrème en spray body lotion review
Shea Body Butter – The Body Shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *