Mijn hele kleine badkamer

vloertegels in de badkamer, mijn badkamer

Mijn huis is klein en daar hoort ook een kleine badkamer bij. Je moet je voorstellen dat alles op zo’n 40m2 zit en dat is helemaal niet groot. Dan heb je mijn slaapkamer, de huiskamer en keuken, badkamer met een wc erin en dan nog een hok dat voor berging dient en waar mijn was- droogcombinatie staat. Hoewel ik het eerst niet zo’n heel geweldig idee vond om zo klein te wonen (ik was groter gewend) ben ik hier toch wel heel blij mee. Mijn huiskamer ben ik beetje bij beetje iets aan het veranderen, spullen wegdoen en nieuwe kopen, maar mijn badkamer heb ik nooit laten zien. Het lijkt me leuk een kijkje te geven in mijn badkamer, waar dus ook de wc in zit. En ja, wat voor foto’s moet je daar nou van maken?

Mijn kleine badkamer

Als je binnenkomt zie je rechts gelijk mijn wastafel, plankje en spiegel en natuurlijk de producten die ik op het plankje heb gezet. Ik heb nog veel meer producten (zie je later in dit artikel onder andere) maar dit zijn de meest gebruikte artikelen. Van body lotion tot haarmasker en van haarolie tot tandpasta en tandenborstel die er niet op staan. Niks bijzonders, maar toch probeer ik het steeds wel leuk neer te zetten voor de sfeer. Kijk maar de bovenste foto in dit artikel, dan snap je wat ik bedoel.

Toilet

Ook zit er in mijn kleine badkamer een simpel toilet al vind ik wandclosetten persoonlijk wel mooier. Dit mag niet veranderd worden in mijn huidige woning omdat ik dit huur van de woningbouw als sociale huurwoning. Geen probleem uiteraard, want het ziet er verder wel netjes uit. Ook ben ik niet van plan mijn hele leven hier te blijven wonen dus een toilet bij Douche Concurrent is altijd later ook nog een optie. Nog tijd genoeg om verder te kijken en wellicht zijn er tegen de tijd dat ik uit mijn huidige woning ga ook weer nieuwe modellen verkrijgbaar. De markt verandert vaak erg snel. Badkamers kopen bij Douche Concurrent is ook een goede optie en zo kun je alles bij één winkel aanschaffen.

Douche

mijn badkamer douchegordijn

Als je de deur van de badkamer opent is links mijn douchegedeelte. Het is een heel klein stukje van misschien nog geen meter bij een meter. Ik kan me er prima in redden en vind dat ik ruimte genoeg heb dus mij hoor je ook weer niet klagen. Dit douchegordijn met sterren had ik al gekocht in mijn vorige woning en heb ik gewoon meegenomen. Hoewel ik ondertussen wel toe ben aan iets nieuws denk ik. Ben hier een beetje op uitgekeken en het is natuurlijk nooit verkeerd om een nieuwe te plaatsen in verband met de hygiëne. Hoewel ik deze wel gewoon kan wassen in de machine dus dat is wel fijn.

Hoewel ik dus wel een mooiere en iets grotere badkamer zou willen hebben ik hier ook wel weer tevreden mee. Ook heb ik mooie marmer look tegeltjes aan de muur die er al in zaten toen ik hier kwam wonen. Vind ik ook wel leuk! 🙂

Lees ook:
Bezuinigen op mijn maandelijkse vaste lasten, zo doe ik dat!

17 Reacties

 1. 30 januari 2019 / 12:13

  Ik denk altijd; hoe kleiner, hoe minder je hoeft schoon te maken. De badkamer vind ik namelijk altijd een drama, haha. Wij hebben nu wel een grote badkamer, maar ik probeer er zo min mogelijk losse spullen in te laten staan.

 2. 26 januari 2019 / 22:50

  Klein maar fijn! Scheelt ook weer qua schoonmaken ?. Het douchegordijn met de sterren vind ik tof en die flamingo in de douche is super leuk!
  Lees het laatste blogbericht van Deb – ORLY GelFX Builder in a BottleMy Profile

 3. 25 januari 2019 / 22:10

  Leuke badkamer heb je! Dat douchegordijn is zo leuk. Voor mij is de badkamer echt één van de belangrijkste ruimtes in huis, haha ??

  • Mariska
   Auteur
   27 januari 2019 / 20:22

   Ja dat snap ik wel als je fan bent van Lush, haha!

 4. 25 januari 2019 / 07:44

  In mijn nieuwe woning heb ik straks ook een bescheiden badkamer. Niets mis mee wat mij betreft. Ik heb liever een ruimere woonkamer en keuken dan een enorme badkamer 😉 Leuk om een kijkje te krijgen, ook in de beautyproducten die je op je plankje hebt staan! Ik vind je douchegordijn ook heel tof.
  Lees het laatste blogbericht van Romy – Dit heb ik al gekocht (of gekregen) voor mijn nieuwe huis!My Profile

  • Mariska
   Auteur
   27 januari 2019 / 20:22

   Ja daar heb je ook wel gelijk in hoor, een ruimere woonkamer is belangrijker 🙂

  • Mariska
   Auteur
   27 januari 2019 / 20:21

   haha, nou het zijn er niet zo heel erg veel op zich. Maar heb nog heel erg veel wat niet op het plankje staat, haha!

 5. 24 januari 2019 / 12:13

  Ik vind het grappig dat je 40m2 klein vind, ik woon sinds kort ook op zo’n grootte en vind juist dat ik zeeën van ruimte heb. Maar ik kom dan van 25m2 vandaag zonder balkon en extra hok. In mijn badkamer staat de wasmachine er ook nog eens bij. ( enige aansluiting is naast het toilet) Maar ik heb zo’n trolley in de badkamer met mijn spullen er in die ik kan verzetten als ik wil douchen. Ik droom wel van een grote badkamer met een bad er in en alles hoor.

  • Mariska
   Auteur
   27 januari 2019 / 20:20

   Ja ik ben dan weer groter gewend, haha! Maar ik snap jou dan ook wel. 25m2 is niet heel groot en zeker niet als je geen balkon hebt.

 6. Sonja Van de Sande
  24 januari 2019 / 09:38

  Badkamer is voor mij niet zo belangrijk, douchen, wassen, plassen…

 7. 24 januari 2019 / 08:55

  Leuk om te zien! Onze badkamer is gelukkig een flinke, daar ben ik echt heel blij mee. Met de hoeveelheid spullen die ik heb is dat ook wel nodig hahaha. 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Kelly – Milk_Shake Curl PassionMy Profile

 8. 24 januari 2019 / 08:49

  Onze badkamer is ook niet zo groot, maar gelukkig is alles gewoon nog te doen. Ik had wel een pinterest perfect badkamer gewild, maar je kunt niet alles hebben!

  • Mariska
   Auteur
   27 januari 2019 / 20:19

   Nee, je kunt helaas niet alles hebben maar deze ben ik al blij mee 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.