Mijn hele kleine badkamer

by Mariska

Mijn huis is klein en daar hoort ook een kleine badkamer bij. Je moet je voorstellen dat alles op zo’n 40m2 zit en dat is helemaal niet groot. Dan heb je mijn slaapkamer, de huiskamer en keuken, badkamer met een wc erin en dan nog een hok dat voor berging dient en waar mijn was- droogcombinatie staat. Hoewel ik het eerst niet zo’n heel geweldig idee vond om zo klein te wonen (ik was groter gewend) ben ik hier toch wel heel blij mee. Mijn huiskamer ben ik beetje bij beetje iets aan het veranderen, spullen wegdoen en nieuwe kopen, maar mijn badkamer heb ik nooit laten zien. Het lijkt me leuk een kijkje te geven in mijn badkamer, waar dus ook de wc in zit. En ja, wat voor foto’s moet je daar nou van maken?

Mijn kleine badkamer

Als je binnenkomt zie je rechts gelijk mijn wastafel, plankje en spiegel en natuurlijk de producten die ik op het plankje heb gezet. Ik heb nog veel meer producten (zie je later in dit artikel onder andere) maar dit zijn de meest gebruikte artikelen. Van body lotion tot haarmasker en van haarolie tot tandpasta en tandenborstel die er niet op staan. Niks bijzonders, maar toch probeer ik het steeds wel leuk neer te zetten voor de sfeer. Kijk maar de bovenste foto in dit artikel, dan snap je wat ik bedoel.

Toilet

Ook zit er in mijn kleine badkamer een simpel toilet al vind ik wandclosetten persoonlijk wel mooier. Dit mag niet veranderd worden in mijn huidige woning omdat ik dit huur van de woningbouw als sociale huurwoning. Geen probleem uiteraard, want het ziet er verder wel netjes uit. Ook ben ik niet van plan mijn hele leven hier te blijven wonen dus een toilet bij Douche Concurrent is altijd later ook nog een optie. Nog tijd genoeg om verder te kijken en wellicht zijn er tegen de tijd dat ik uit mijn huidige woning ga ook weer nieuwe modellen verkrijgbaar. De markt verandert vaak erg snel. Badkamers kopen bij Douche Concurrent is ook een goede optie en zo kun je alles bij één winkel aanschaffen.

Douche

mijn badkamer douchegordijn

Als je de deur van de badkamer opent is links mijn douchegedeelte. Het is een heel klein stukje van misschien nog geen meter bij een meter. Ik kan me er prima in redden en vind dat ik ruimte genoeg heb dus mij hoor je ook weer niet klagen. Dit douchegordijn met sterren had ik al gekocht in mijn vorige woning en heb ik gewoon meegenomen. Hoewel ik ondertussen wel toe ben aan iets nieuws denk ik. Ben hier een beetje op uitgekeken en het is natuurlijk nooit verkeerd om een nieuwe te plaatsen in verband met de hygiëne. Hoewel ik deze wel gewoon kan wassen in de machine dus dat is wel fijn.

Hoewel ik dus wel een mooiere en iets grotere badkamer zou willen hebben ik hier ook wel weer tevreden mee. Ook heb ik mooie marmer look tegeltjes aan de muur die er al in zaten toen ik hier kwam wonen. Vind ik ook wel leuk! :)

Lees ook:
Bezuinigen op mijn maandelijkse vaste lasten, zo doe ik dat!

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?