Mijn week in foto’s #7 (rocky road koek!)

zondag 18 juni 1

Afgelopen week heb ik best wel wat leuke dingen gedaan. Of nouja, leuk, er waren gewoon wat meer leuke dingen om te fotograferen in tegenstelling tot de weken ervoor. Zo kocht ik tóch een nieuwe laptop, zie je wat leuke ganzen, ijs én een nieuwe redelijke leuke zakelijke stap waar ik trots op ben en heerlijke rocky road koek. Je ziet het allemaal :)

Maandag 12 juni

rocky road koek

Ik moet altijd zo goed nadenken wat ik alle dagen heb gedaan.. misschien moet ik het per dag alvast maar gaan bijhouden in een concept bericht. Mijn hoofd is echt een vergiet. Dit water heb ik gekocht in de supermarkt en is zó lekker. Heerlijk lekker fris ook als het koud is. Beter dan Red Bull denk ik maar ;) Rechts ook weer zoiets wat niet heel goed is, namelijk Rocky Road koek. Ook bij de supermarkt. Hier heb ik er de laatste tijd een stuk of 3 Rocky Road koek gegeten.. heel erg slecht en zoveel calorieën.

Dinsdag 13 juni

dinsdag 13 juni

Ik was naar de supermarkt geweest na het werk en kon het nu niet laten om deze boterkoek mee te nemen. Wederom natuurlijk gigantisch slecht, maar ik had echt zo’n week dat ik alles at wat los en vast zat. Niet heel best. Maar ik ben wel voor lekker genieten :) En dan de zakelijke stap.. ik opende een zakelijke postbus :) Ik ben sinds ik mijn blog heb al wat keren verhuisd en dat vind ik altijd maar zo’n gedoe, dat adres overal wijzigen. Nu heb ik een postbus op het dorp en wordt alles lekker op een plek verzameld. Ik vind het wel een stoer idee :) Oh, en mocht je het leuk vinden om iets te sturen, het adres vind je in de sidebar!

Woensdag 14 juni

woensdag 14 juni

Woensdag was het weer erg warm en het was mijn vrije dag. In eerste instantie had ik niet zoveel gepland, maar uiteindelijk toch met een vriendin afgesproken. Die woont in de buurt bij Schagen en Sint Maartenszee. Ik ging naar haar toe en we aten op het strand. Heerlijk! Daarna gingen we in Schagen nog een ijsje halen. Je had zo ontzettend veel verschillende smaken dat ik echt even niet kon kiezen in het begin. Uiteindelijk was het meloen, watermeloen en citroen. Origineel, hè? Haha!

Donderdag 15 juni

donderdag 15 juni

Donderdagochtend werd ik wakker en sinds ik later begin, ga ik altijd in de ochtend nog even blogs lezen. Mijn laptop leg ik dan op de bank neer en wat zie ik? Wie heeft er over mijn laptop heen gelopen? Dat kan er maar eentje zijn en dat is niet mijn broertje.. Daarna ging ik werken en moest ik nog even tanken. Deze kauwgom nam ik mee en die is zó lekker! Heb hem al vaker gehad, goede combinatie lemon mint :) In de avond at ik dit bakje pasta wat ik nog had staan. Niet super bijzonder, maar is wel te doen.

Vrijdag 16 juni

vrijdag 16 juni

Als je bij ons de deur uitloopt, dan zie je deze sloot met allemaal van die mooie bladeren in het water. Ook vaak zitten er eendjes :) Daarna ging ik naar het werk en de laatste tijd vind ik het heerlijk om worteltjes te eten tijdens het werk. Is ook nog eens gezond en het voedt ook wel goed. Ook was het een dag waarop ik naar het postkantoor moest voor mijn werk. Daar wilde ik tegelijk even wat vragen stellen over de zakelijke postbus en mocht gelijk de sleuteltjes meenemen :) Leuk! De foto had ik ook al op Instagram gezet, ben er trots op eigenlijk. ’s Avonds at ik shoarma en kookte ik voor het eerst op inductie. Dat is best wel even wennen, maar ook wel fijn moet ik zeggen. Het lijkt veel sneller te gaan dan op gas? Of lijkt dat maar zo?

Zaterdag 17 juni

zaterdag 17 juni

Zaterdag was een rustige dag. Ik maakte wat schoon in huis, deed een beetje de was en ging naar de Mediamarkt. Ik had al eerder een Google Chromecast, maar die dongel ervan ben ik kwijt. Wellicht dat hij nog in het andere huis ligt, maar ben hem nog niet tegengekomen en ik heb best goed gezocht. Ik kocht dus een nieuwe. Zul je net zien dat ik de dongel van die andere heel snel weer terugvindt. Lijkt altijd wel zo te zijn. Ook viel het me op dat er bij de Mediamarkt nog steeds LP’s worden verkocht van oudere artiesten zoals Elvis :) Zo leuk vind ik dat!

Zondag 18 juni

zondag 18 juni

Als je me volgt op Twitter heb je het misschien wel gelezen; ik wilde iets kopen bij de Mediamarkt, maar twijfelde wat precies. Niet dat ik perse met geld wil gooien, maar er staan verschillende dingen op mijn wishlist op dit moment. Onder andere een spiegelreflex camera, maar ook een kleine laptop naast mijn ‘standaard’ laptop van 17 inch. 17 inch werkt heerlijk hoor, maar hij is best zwaar en lastig mee te nemen. Uiteindelijk kocht ik deze Asus Transformer Book. Daar ga ik nog een artikel over schrijven :) In de avond was ik toch alleen thuis en besloot ik lekker een Thuisbezorgd te bestellen, heerlijk!

En het was nadat ik gegeten had nog zulk mooi weer, dat ik nog lekker aan tafel op het dakterras ging zitten. Met mijn nieuwe laptop natuurlijk :) Lekker wat muziek op Spotity luisteren en wat browsen op internet en dingen installeren. Ook had ik mijn Dopper gevuld met water naast me staan en wie wilde er ook drinken? Dan maar uit de dop :) Ook dronk ik nog een lekkere Jillz, maar die staat niet op de foto.

Lees ook:
Mijn iPhone 8 plus, hoe bevalt ‘ie?
Wishlist elektronica (google Chromecast, nieuwe laptop en smart tv)
Hoe bewerk ik mijn Instagram foto’s?
Marmeren portable speaker van Action

Hebben jullie wat leuks gedaan afgelopen week?

Geverifieerd door MonsterInsights