Goodiebox maart 2019 – Back to the roots

goodiebox maart 2019 back to the roots

Het was weer feest deze week, want de nieuwe Goodiebox werd bezorgd! Dit keer is het thema van de Goodiebox van maart 2019 ‘Back to the roots’. Een leuk onderwerp en ik was benieuwd welke producten er in zouden zitten dit keer. Goodiebox bestaat 1 jaar en ik denk dat ze daarom stiekem 4 van de 5 producten die erin zitten full-size hebben gedaan. Dat is best wel leuk natuurlijk! Ik vind het dan ook leuk om te laten zien wat er in deze Goodiebox Back To The Roots zit van maart 2019.

Goodiebox maart 2019 – Back to the roots

goodiebox maart 2019 back to the roots pinterest
goodiebox maart 2019 back to the roots inhoud

De inhoud die je dit keer in de Goodiebox kan vinden ga ik natuurlijk vertellen en aan je laten zien. Wederom een aantal merken waar ik nog nooit eerder van iets heb gebruikt en waar ik een enkele keer over heb gehoord. Dat vind ik altijd wel leuk omdat je zo nieuwe producten leert kennen. Ik ga ze voor je laten zien en zal de beschrijving van links naar rechts (op de foto) behandelen.

Doucce Relentless matte lip crayon

Deze Relentless Matte Lip Crayon dekt je lippen met een ongelofelijke romige textuur en geeft een ultra-matte finish met een long lasting effect. Jij bepaalt de intensiteit. Breng hem licht aan voor de neutrale look of ga all the way door hem powerful aan te zetten. Het resultaat: Relentless Matte Lip Crayon + jij = onafscheidelijk.

Full size – €19,00

GOSH Growth serum

Zoals de naam al doet vermoeden, stimuleert dit serum de haargroei. Laat dit wondermiddel ’s nachts inwerken of gebruik het overdag onder je mascara. Je kunt dit groeiserum zelfs op je wenkbrauwen aanbrengen. Na twee weken is het verschil al zichtbaar. Side note: Vergeet dit product vooral te verstoppen wanneer je slaapt naast een man die kampt met haaruitval :)

Full size – €29,99

Rituals Velvety smooth cleansing foam

Over feestjes gesproken! Deze zeepvrije reinigingsschuim met heilige lotus is een feest op zichzelf. Het verwijdert niet alelen onzuiverheden en make-up, maar beschermt je gezicht ook tegen vervuilende invloeden van buitenaf. Het geeft je huid een fris en gehydrateerd gevoel, net alsof ze weer even terug gaat naar haar jonge jaren.

€12,50 voor 125ml

Naobay protective conditioner

Voor het allerzachtste haar én dat geluksmoment voor jezelf laat je deze conditioner extra lang inwerken. Dan kun jij, terwijl de natuurlijke, biologische ingrediënten hun werk doen, me-time nemen om even terug te gaan naar jouw roots. Ervaar na het uitwassen dat extra geluksmomentje van ultiem zacht haar.

Full size – €11,95

Unani dermo defense face mist

Nu de zon zich weer vaker laat zien is deze gezichtsspray van Unani je go to. Er zitten natuurlijk antioxidanten in verwerkt die je gezicht reinigen, beschermen, verzachten en opnieuw laten stralen. Precies de verfrissing en bescherming waar je huid om vraagt tijdens deze seizoenswisseling. Can we get a big YAY voor deze spray?

Full size – €16,95

Conclusie en verkrijgbaarheid

goodiebox maart 2019 back to the roots kaart

Al met al vind ik de inhoud van de Goodiebox maart 2019 best leuk en ben ook wel benieuwd naar een aantal producten. Als ik er een review over schrijf zul je deze vanzelf tegenkomen op mijn blog als je me volgt. Mijn artikelen deel ik op Twitter, Facebook en Pinterest. Ook kun je zelf lid worden van de Goodiebox om elke maand een box te ontvangen die weer gevuld is met leuke producten van zowel full size formaat als kleinere producten.

Wat vind jij van de inhoud van de ‘Back to the roots’ Goodiebox?

Lees ook:
Catrice Your fresh apri-coat (luxury nudes soft matt)
Catrice Luxury Nudes – To the nude mood (Essie Cozy in Cashmere dupe?)
Bluxbox lente editie + kleine reviews

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *