Mijn favoriete make-up producten van 2019

becca x khloe kardashian glow letters los

Nu we toch bezig zijn met hoe het zakelijk ging in 2019 en de kerstcadeaus die ik voor mezelf heb gekocht, leek het me ook leuk mijn favoriete make-up producten van 2019 te laten zien. Ook staan van de producten de reviews online en heb ik die gelinkt zodat je die snel kunt teruglezen.

favoriete make-up producten 2019

The Balm Matte Hughes liquid lipsticks

the balm meet matte hughes liquid lipsticks - favoriete make-up producten 2019

Dit liquid lipstick setje van The Balm bestelde ik al een tijdje geleden maar de kleuren gebruik ik erg vaak. Ze dekken goed, blijven goed zitten en hebben zo’n lekker lichte mint smaak. Ik ben echt heel erg tevreden over dit setje. Het setje zelf kan ik niet meer vinden, maar de kleuren zijn ook los te verkrijgen bij Boozyshop. De rode tinten zijn dan ook mijn favoriet en je kunt de review hier lezen.

Catrice EYEconista waterproof mascara

catrice eyeconista waterproof mascara review - favoriete make-up producten 2019

Ik heb al heel wat mascara’s geprobeerd in mijn blog geschiedenis en telkens probeer ik nieuwe uit. Van Chanel tot essence en W7, ze zijn allemaal voorbij gekomen. De mascara die ik nu elke dag gebruik is de Catrice EYEconista mascara waterproof. Hij separeert mijn wimpers goed, geeft super veel volume en blijft ook gewoon goed zitten. Precies wat ik zoek in een mascara en ik ben niet heel makkelijk hierin. Een mascara moet voor mij echt wel perfect zijn, haha.

Nabla Dreamy 2 oogschaduw palette

nabla dreamy 2 the mystic palette

Het Nabla Dreamy 2 palette stond op mijn wishlist zodra ik hem voorbij zag komen op Instagram. De uitstraling van het palette vind ik echt heel mooi en de kleuren die erin zitten ook super mooi met veel pigment. Over mijn vorige Nabla Cutie palette was ik ook tevreden, dus het kon niet anders dat dit ook een favoriet zou worden. En dat is het ook! Ik vind alles aan dit palette mooi. De review van het Nabla Dreamy 2 vind je hier. Nabla is ook echt een merk dat ik dit jaar heb ontdekt en behoort tot mijn favoriete make-up producten van 2019.

Too Faced Hot Buttered Rum oogschaduw palette

too faced hot buttered rum palette

Nog een merk dat ik dit jaar heb leren kennen is Too Faced. Ik weet dat er een hoop heisa is geweest rond dit merk, maar ik wilde gewoon eens iets aanschaffen om te kijken hoe het me zou bevallen. Het werd dit Too Faced hot Buttered Rum palette die ik ook al vaak heb gebruikt. Het is een limited edition en ben er super blij mee. Van dit palette vind ik de kwaliteit echt wel erg goed. Er staan ook zeker nog wat andere producten van Too Faced op mijn lijstje.

BECCA x Khloé Kardashian & Malika Haqq Glow Letters

becca x khloe kardashian glow letters los

Ook deze Glow Letters van BECCA behoren tot mijn favoriete make-up producten van 2019. Ik schafte deze Glow Letters aan en gebruik het eigenlijk bij elke look die ik maak. Dit breng ik dan aan op mijn jukbeenderen voor een mooie gloed met soms nog een beetje extra highlighter. Deze Glow Letters zijn helaas niet meer verkrijgbaar. Het is een samenwerking geweest tussen BECCA en Khloé Kardashian met BFF Malika Haqq. Zonde, want ik heb geen back-up, maar weet zeker dat er andere soortgelijke producten zijn.

Wat zijn jouw favoriete make-up producten van 2019?

Lees ook:
Boozyshop bestelling met o.a. the Balm
Catrice EYEconista mascara voor 180% meer volume review
It Cosmetics Superhero mascara review

7 Reacties

 1. 1 januari 2020 / 15:20

  Mooie favorieten. Ik ben nu eigenlijk wel erg benieuwd geworden naar de mascara!

 2. 25 december 2019 / 16:58

  Wat een mooie producten! Door jou ben ik benieuwd geworden naar Nabla en The Balm lipsticks. Fijne Kerstdagen!!

 3. 25 december 2019 / 14:58

  Die glow letters en het palette van Too Faced staan bij mij ook op de favorieten lijst. ­čÖé

 4. 25 december 2019 / 00:36

  Heel leuke favorieten! ­čśÇ Ik ben benieuwd naar de mascara van Catrice.

 5. 24 december 2019 / 12:29

  Een andere blogger die ik ken is ook helemaal blij met de mascara van Catrice, zo zie je maar weer, je hoeft niet altijd diep in de buidel te tasten voor goede make-up! Leuke lijst, ik vind het altijd lastig om te bedenken wat echt mijn favorieten zijn…Het zijn er zoveel!

 6. 24 december 2019 / 10:43

  Oeh wat een mooie items allemaal. Ik ben heel benieuwd naar die mascara van Catrice. Ik gebruik al jaren de Lash Princess van Essence en die vind ik ook erg fijn!

 7. 24 december 2019 / 09:04

  Die glow letters zien er alleen al zo leuk uit;-) Ik ga eens kijken naar die Catrice mascara!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.