Mijn favoriete make-up producten van 2019

becca x khloe kardashian glow letters los

Nu we toch bezig zijn met hoe het zakelijk ging in 2019 en de kerstcadeaus die ik voor mezelf heb gekocht, leek het me ook leuk mijn favoriete make-up producten van 2019 te laten zien. Ook staan van de producten de reviews online en heb ik die gelinkt zodat je die snel kunt teruglezen.

favoriete make-up producten 2019

The Balm Matte Hughes liquid lipsticks

Dit liquid lipstick setje van The Balm bestelde ik al een tijdje geleden maar de kleuren gebruik ik erg vaak. Ze dekken goed, blijven goed zitten en hebben zo’n lekker lichte mint smaak. Ik ben echt heel erg tevreden over dit setje. Het setje zelf kan ik niet meer vinden, maar de kleuren zijn ook los te verkrijgen bij Boozyshop. De rode tinten zijn dan ook mijn favoriet en je kunt de review hier lezen.

Catrice EYEconista waterproof mascara

Ik heb al heel wat mascara’s geprobeerd in mijn blog geschiedenis en telkens probeer ik nieuwe uit. Van Chanel tot essence en W7, ze zijn allemaal voorbij gekomen. De mascara die ik nu elke dag gebruik is de Catrice EYEconista mascara waterproof. Hij separeert mijn wimpers goed, geeft super veel volume en blijft ook gewoon goed zitten. Precies wat ik zoek in een mascara en ik ben niet heel makkelijk hierin. Een mascara moet voor mij echt wel perfect zijn, haha.

Nabla Dreamy 2 oogschaduw palette

Het Nabla Dreamy 2 palette stond op mijn wishlist zodra ik hem voorbij zag komen op Instagram. De uitstraling van het palette vind ik echt heel mooi en de kleuren die erin zitten ook super mooi met veel pigment. Over mijn vorige Nabla Cutie palette was ik ook tevreden, dus het kon niet anders dat dit ook een favoriet zou worden. En dat is het ook! Ik vind alles aan dit palette mooi. De review van het Nabla Dreamy 2 vind je hier. Nabla is ook echt een merk dat ik dit jaar heb ontdekt en behoort tot mijn favoriete make-up producten van 2019.

Too Faced Hot Buttered Rum oogschaduw palette

too faced hot buttered rum palette

Nog een merk dat ik dit jaar heb leren kennen is Too Faced. Ik weet dat er een hoop heisa is geweest rond dit merk, maar ik wilde gewoon eens iets aanschaffen om te kijken hoe het me zou bevallen. Het werd dit Too Faced hot Buttered Rum palette die ik ook al vaak heb gebruikt. Het is een limited edition en ben er super blij mee. Van dit palette vind ik de kwaliteit echt wel erg goed. Er staan ook zeker nog wat andere producten van Too Faced op mijn lijstje.

BECCA x Khloé Kardashian & Malika Haqq Glow Letters

Ook deze Glow Letters van BECCA behoren tot mijn favoriete make-up producten van 2019. Ik schafte deze Glow Letters aan en gebruik het eigenlijk bij elke look die ik maak. Dit breng ik dan aan op mijn jukbeenderen voor een mooie gloed met soms nog een beetje extra highlighter. Deze Glow Letters zijn helaas niet meer verkrijgbaar. Het is een samenwerking geweest tussen BECCA en Khloé Kardashian met BFF Malika Haqq. Zonde, want ik heb geen back-up, maar weet zeker dat er andere soortgelijke producten zijn.

Wat zijn jouw favoriete make-up producten van 2019?

Lees ook:
Boozyshop bestelling met o.a. the Balm
Catrice EYEconista mascara voor 180% meer volume review
It Cosmetics Superhero mascara review

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook