The Balm Meet Matte Hughes Nude review

the balm meet matte hughes liquid lipsticks

Van het merk The Balm heb ik nog nooit eigenlijk niets geprobeerd. Het merk werd mij bekend door de populaire Mary-Lou manizer . Ik kocht van The Balm dit leuke setje met daarin 6 nude kleuren liquid lipstick onder de naam The Balm Meet matte Hughes. Dit draag ik steeds vaker en vind het leuk om te testen. Stiekem vind ik ze leuker qua kleuren dan de Maybelline Stay Matte Ink lipsticks van een paar dagen geleden. Vooral de nude kleuren zijn fijn voor een dagelijkse look. Allemaal heb ik ze geprobeerd en geswatched en here we go!

The Balm Meet Matte Hughes liquid lipsticks

the balm meet matte hughes
the balm meet matte hughes
Humble – Patient – Trustworthy – Genuine – Charming – Sincere

Dit zijn de 6 kleuren uit de verpakking van The Balm Meet Matte Hughes. Zijn ze niet leuk? Ze zijn goed van formaat, lekker klein en maar liefst 6 kleuren. Wat mij direct opvalt is dat ze heel fijn aanbrengen, ze zijn wat slapper qua structuur dan ik gewend ben van anderen en hebben een lekkere frisse mint smaak. Kijk dat is een goede binnenkomer. Ik heb ze allemaal op mijn lippen gehad inmiddels en de kwaliteit van elke is hetzelfde. Ook de dekking van alle 6 is helemaal prima.

Op de swatches op bovenstaande foto komen de kleuren echt perfect over. Ze lijken best wel donker, maar eenmaal op de lippen valt dat heel erg mee en zijn het wel echt nude kleurtjes. De een natuurlijk wat lichter of donkerder dan de andere. Allemaal heb ik zo op mijn lippen gehad, dus hier de foto’s.

the balm meet matte hughes
Humble
the balm meet matte hughes
Patient
the balm meet matte hughes
Trustworthy
the balm meet matte hughes
Genuine
the balm meet matte hughes charming
Charming
the balm meet matte hughes sincere
Sincere

Dit zijn alle 6 de kleuren uit het setje. Wat ik begrijp van de verpakking zijn Genuine, Patient en Humble kleuren die alleen in dit setje zitten en dus exclusief zijn. De kleuren die ik op mijn lippen heb zijn allemaal een enkele laag en zo zie je maar dat ze erg goed dekken. De mint smaak moet je van houden maar ik vind dit wel fijn. Lekker fris en absoluut niet chemisch.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Een hapje en een drankje overleven ze zeker en blijven dan ook goed zitten. Het kan zijn dat als je wat vettig eet of drinkt je het sneller moet bijwerken. Ook slijt de binnenkant van de lippen wat sneller, maar dit lijkt me normaal. Ik vind de kwaliteit echt heel goed en zal dit vaker gaan dragen. De kleuren van het Balm Meet Matte Hughes zijn ook lekker nude en passen perfect in een dagelijkse look waarbij je niet te opvallende lippen wilt hebben.

Ik kocht dit setje van The Balm Meet Matte Hughes in de kleur Nude bij Boozyshop voor €28,95. Dit vind ik een mooie prijs en sommige kleuren zijn ook los verkrijgbaar in fullsize. Maar omdat ik fullsize bijna nooit opmaak is dit een leuke set voor deze prijs en kwaliteit.

Lees ook:
Revolution Cheek Kit Make it count
Nabla Cutie palette Nude review en look
MAC Starring You lipstick Walk of Flame

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *