Op onze nieuwsbrief abonneren

The Balm Meet Matte Hughes Nude review

the balm meet matte hughes liquid lipsticks

Van het merk The Balm heb ik nog nooit eigenlijk niets geprobeerd. Het merk werd mij bekend door de populaire Mary-Lou manizer. Ik kocht van The Balm dit leuke setje met daarin 6 nude kleuren liquid lipstick onder de naam The Balm Meet matte Hughes. Dit draag ik steeds vaker en vind het leuk om te testen. Stiekem vind ik ze leuker qua kleuren dan de Maybelline Stay Matte Ink lipsticks van een paar dagen geleden. Vooral de nude kleuren zijn fijn voor een dagelijkse look. Allemaal heb ik ze geprobeerd en geswatched en here we go!

The Balm Meet Matte Hughes liquid lipsticks

the balm meet matte hughes
the balm meet matte hughes
Humble – Patient – Trustworthy – Genuine – Charming – Sincere

Dit zijn de 6 kleuren uit de verpakking van The Balm Meet Matte Hughes. Zijn ze niet leuk? Ze zijn goed van formaat, lekker klein en maar liefst 6 kleuren. Wat mij direct opvalt is dat ze heel fijn aanbrengen, ze zijn wat slapper qua structuur dan ik gewend ben van anderen en hebben een lekkere frisse mint smaak. Kijk dat is een goede binnenkomer. Ik heb ze allemaal op mijn lippen gehad inmiddels en de kwaliteit van elke is hetzelfde. Ook de dekking van alle 6 is helemaal prima.

Op de swatches op bovenstaande foto komen de kleuren echt perfect over. Ze lijken best wel donker, maar eenmaal op de lippen valt dat heel erg mee en zijn het wel echt nude kleurtjes. De een natuurlijk wat lichter of donkerder dan de andere. Allemaal heb ik zo op mijn lippen gehad, dus hier de foto’s.

the balm meet matte hughes
Humble
the balm meet matte hughes
Patient
the balm meet matte hughes
Trustworthy
the balm meet matte hughes
Genuine
Charming
Sincere

Dit zijn alle 6 de kleuren uit het setje. Wat ik begrijp van de verpakking zijn Genuine, Patient en Humble kleuren die alleen in dit setje zitten en dus exclusief zijn. De kleuren die ik op mijn lippen heb zijn allemaal een enkele laag en zo zie je maar dat ze erg goed dekken. De mint smaak moet je van houden maar ik vind dit wel fijn. Lekker fris en absoluut niet chemisch.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Een hapje en een drankje overleven ze zeker en blijven dan ook goed zitten. Het kan zijn dat als je wat vettig eet of drinkt je het sneller moet bijwerken. Ook slijt de binnenkant van de lippen wat sneller, maar dit lijkt me normaal. Ik vind de kwaliteit echt heel goed en zal dit vaker gaan dragen. De kleuren van het Balm Meet Matte Hughes zijn ook lekker nude en passen perfect in een dagelijkse look waarbij je niet te opvallende lippen wilt hebben.

Ik kocht dit setje van The Balm Meet Matte Hughes in de kleur Nude bij Boozyshop voor €28,95. Dit vind ik een mooie prijs en sommige kleuren zijn ook los verkrijgbaar in fullsize. Maar omdat ik fullsize bijna nooit opmaak is dit een leuke set voor deze prijs en kwaliteit.

Lees ook:
Revolution Cheek Kit Make it count
Nabla Cutie palette Nude review en look
MAC Starring You lipstick Walk of Flame

close

13 Reacties

 1. 21 oktober 2019 / 20:45

  Heb zelf ook nog nooit van het merk gehoord. Maar zeker mooie kleurtjes!

 2. 21 oktober 2019 / 15:44

  Wat een mooie set! Ik denk alleen dat het voor mij te grauw zou zijn!

 3. 21 oktober 2019 / 11:24

  Wauw, wat een kleuren zeg! Ik vind sowieso de pigmentatie van matte lipsticks vaak heel goed. Bij mij is het altijd een beetje proberen wat wel en niet werkt, want met sommige matte lipsticks zie je velletjes op je (droge) lippen goed zitten. Maar deze zien er goed uit. Ik vind Charming zelf de mooiste kleur.
  Lees het laatste blogbericht van bychristiana – DĂ­t zijn mijn favoriete woonwinkelsMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   21 oktober 2019 / 10:19

   Ja het zijn echt hele mooie kleuren, ben best verbaasd 🙂

 4. 20 oktober 2019 / 18:11

  Mooi setje! Het formaat vind ik ook helemaal prima, zo maak je ze tenminste nog eens op. Helaas zijn mijn favorieten; Genuine en Patient nu nét de kleuren die niet in full size verkrijgbaar zijn. Het is dat ik echt teveel lipsticks/lipglosses heb anders had ik dit setje zeker ook gehaald.
  Lees het laatste blogbericht van Deb – Pink Gellac Premium Vogue “Elegant” StartersetMy Profile

 5. Angela | ilovebudgetmakeup.nl
  20 oktober 2019 / 17:25

  Zelf heb ik de Charming in fullsize!
  Ik wil er echt meer van kopen dus zal dit setje onthouden!
  Prachtige set.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.