Boozyshop bestelling met o.a. the Balm

boozyshop bestelling

Eerder had ik al een bestelling geplaatst bij Boozyshop en gisteren kriebelde het weer om te bestellen. Wat ik wilde bestellen wist ik niet precies dus ik klikte wat rond op de site. Uiteraard kwam ik toen genoeg spulletjes tegen die ik graag wilde proberen. Zowel voor mezelf als voor m’n blog natuurlijk! Dus ik klikte een aantal leuke producten (hoop ik! šŸ˜‰ ) naar mijn winkelmandje en drukte op bestellen. Vanavond lag het pakketje voor me klaar toen ik thuis kwam en nu laat ik het aan jullie zien!

Lees ook: Freedom lipstick Now Collection

De Boozyshop bestelling met o.a. the Balm

boozyshop bestelling the balm
boozyshop bestelling kaartje

Wat ik zo leuk vind is dat het zo leuk is ingepakt! Roze is mijn favoriete kleur en alle producten zaten in dit leuke roze tasje. Super leuk! Daarbij in mooie witte sierlijke letters de naam van Boozyshop wat het nog net iets leuker maakt. Ook zit er bij iedere bestelling die je doet een leuke handgeschreven kaart als bedankje en dat vind ik een super leuk idee. Ik heb dan het gevoel dat er aandacht aan jou en je bestelling wordt besteed. Het is toch heel erg attent!

En dit zijn dan de producten die ik besteld heb, allemaal bij elkaar. Een ding die je niet op de foto ziet staan is het Makeup Revolution Ultra Blush Palette Golden Sugar. Die had ik namelijk niet besteld, maar zat per ongeluk bij mijn bestelling. Een foutje! Maar wat ik zo lief vond is dat ik hem mag houden šŸ™‚

De bestelling is:
The Balm What’s Your Type Tall Dark and Handsome
– L.A. Girl flat velvet lipstick in Bliss
L.A. Girl flat velvet lipstick in Electric
– Makeup Revolution iconic pro lipstick in Iet eats you up matte
W7 lip bomb in Raspberry
Boozy Cosmetics pro complexion makeup sponge firm
– Makeup Revolution Atomic shade lipstick in Make me magnificent (gratis cadeau!)

Deze producten gaan jullie dus nog tegenkomen op mijn blog, vroeg of laat. Ben er blij mee en doordat de bestelling zo leuk verpakt is voelt het voor mij toch wel een beetje luxe. Gewoon zo leuk en schattig! Het meest benieuwd ben ik naar The Balm mascara en de spons. De spons vooral ook om te kijken of dit voor mij goed zal werken op mijn foundation mooi en egaal aan te kunnen brengen. Wellicht dat ik op die manier beter kan deppen en minder schilfers krijg door mijn droge huid. Sowieso ben ik ook een mascara freak (heb er echt nog veel liggen om te testen!) dus ik ben benieuwd of deze goed is. Ze beloven veel goeds en dat zijn precies de dingen waar altijd naar op zoek ben. Nu zeggen beloften soms ook niets, dus ik ben erg benieuwd! The Balm is sowieso een merk waar ik goede verhalen over hoor.

Als jullie nog nooit iets hebben besteld bij Boozyshop, dan zou ik dat zeker eens proberen! Ze hebben heel veel soorten makeup, het wordt dezelfde dag (als je voor 12:00 besteld) geleverd of de dag erna en betalen is ook heel makkelijk!

Lees ook:
LOV make-up update nieuwe producten
Believ’in unicorns douchegel, handzeep & glittersnot

Heb jij ervaring met sommige van deze producten? Waar ben je benieuwd naar?
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook