BECCA Khloé Kardashian x Malika Haqq glow letters review

becca x khloe kardashian glow letters

Op het moment dat Douglas aangaf korting te hebben afgelopen week ging ik rondneuzen om te kijken wat ik nog zou willen proberen. Ik vind beauty proberen en testen steeds leuker vinden en dit BECCA Khloe Kardashian & Malika Haqq Glow Letters highligter pakketje was in de aanbieding. Ik noem het maar even ‘pakketje’ want het is geen vaste highlighter. In het doosje zitten namelijk losse stukjes in de vorm van een hartje, een X en een O. Leuk gedaan! Ik twijfelde wel omdat het wat donker leek op de foto en ik nogal bleek ben. Maar hij was dus bij Douglas met korting €13,49 dus dat vond ik een mooie prijs.

BECCA Khloe Kardashian x Malika Haqq Glow Letters

becca x khloe kardashian glow letters pinterest

De BECCA Khloe Kardashian Glow Letters zien er wel heel erg leuk uit vind ik zelf. Enige minpunt wat me wel direct opviel is dat het nogal een goedkoop doosje is. Het mag er dan heel mooi wit met met goudachtig uit zien, maar het is van karton. Helemaal niet stevig en ondanks dat het qua kleur chique oogt hadden ze het best in een andere verpakking kunnen doen. Hoewel je voor de prijs die je betaalt (zonder korting geloof ik €18) ook niet superveel hoeft te verwachten. Dat is mijn mening :) Daar lees ik ook veel negatieve reacties over op internet.

becca x khloe kardashian malika haqq

Zien de Glow Letters er niet te schattig uit? Ik las op internet dat er mensen klaagden dat er maar 8 inzitten, maar dat is bij mij niet het geval. Je kunt ook echt heel gemakkelijk met je kwast in het doosje over de letters heen om voldoende product op je kwast te krijgen. Zelf was ik bang dat dit bij elkaar veel te donker zou zijn op mijn bleke huid maar dat viel alles mee. Bij de eerste veeg over mijn wang kwam er een subtiele glans tevoorschijn die er wel mooi uitziet. Een beetje een lichte bronzer en highlighter tegelijk die een lichte glans en glow achterlaat.

becca x khloe kardashian glow letters swatch
becca x khloe kardashian glow letters full face

De bovenstaande foto’s met de BECCA Glow Letters komen direct van mijn camera en heb ik qua kleur niet aangepast. Als ik de foto’s lichter zou maken zie je het effect van de BECCA Khloe Kardashian Glow Letters veel minder en hier zie je hoe subtiel hij is, van dichtbij en iets verder weg. Ook vind ik ze niet eens echt veel te donker, maar precies goed. Omdat deze glow heel subtiel is heb ik ook geprobeerd om hem op te bouwen en dat gaat prima. Ook hoopt hij niet op en is hij makkelijk aan te brengen en te blenden, pluspunten dus!

Ik ben het eens met de goedkope verpakking want dat vind ik ook gewoon slecht, maar ik vind het niet lelijk. Het had gewoon wat degelijker gemaakt mogen worden. De BECCA Khloe Kardashian Glow Letters vind ik wel heel mooi en de glans die eraf komt ook. Voor de prijs van €17,99 is het een mooi product en wellicht is hij binnenkort nog in de aanbieding bij Douglas. De BECCA x Khloe Kardashian & Malika Haqq Glow Letters zijn nu nog verkrijgbaar.

Wat vind jij van deze prachtige glow letters?

Lees ook:
Catrice EYEconista mascara voor 180% meer volume review
Action Gorgeous Eyebrows palette van Qentissi exclusive
Makeup Revolution Skin Kiss highlighter Ice Kiss
Catrice 3D glow highlighter Icy Glaze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *