Nabla Dreamy 2 the Mystic Palette review

by Mariska

Sinds ik het Nabla Cutie palette in bezit heb ben ik om. Nabla is een merk dat ik erg goed vind en ook vooral mooi. Kijk nou naar de verpakking van dit Nabla Dreamy 2 ’the Mystic palette’. Het is ook gewoon echt een dreamy uitstraling en toen ik hem voorbij zag komen wist ik dat ik hem wilde hebben. Dus ik bestelde dit pareltje en vandaag laat ik je de swatches en een look zien die ik ermee maakte.

Nabla Dreamy 2 the Mystic palette

nabla dreamy 2 the mystic palette pinterest

De kleuren in dit Nabla Dreamy 2 palette zijn veelzijdig en zelf vind ik het ook echt prachtige kleuren. Zo zijn 3 matte en de rest bevat shimmer en iets grovere shimmer. Kleuren waar ik zeker van hou en ook zal gaan gebruiken. De blauwtinten wel iets minder denk ik, maar ze zijn wel prachtig om naar te kijken. Kijk mee naar de swatches.

nabla dreamy 2 the mystic palette swatches 1e rij
Pantheon – Rem – New Past – Oniric
nabla dreamy 2 the mystic palette swatches 2e rij
Libertine – Lucid Dream – Amarcord – Mirabilia
nabla dreamy 2 the mystic palette swatches 3e rij
Dionysus – Déjà vu – Hidden Place – Offline

Zoals je op de foto’s kunt zien zijn de kleuren echt goed gepigmenteerd. Nu zegt dat niets en kan het zomaar zijn dat het bij het blenden op je oog vervaagd, maar als ik dit zie ben ik onder de indruk. Ik heb met dit Nabla palette een look gemaakt en heb daar sowieso de donkerpaarse kleur Offline gebruikt. Hij lijkt in het palette zelf echt zwart, maar dat hij is hij dus niet.

nabla dreamy 2
nabla dreamy 2
nabla dreamy 2

Wat heb ik gebruikt?

In de crease heb ik Offline geblend die wel ietwat aan intensiteit verliest helaas. Of nou ja, je ziet de kleur evengoed maar iets minder intens. Daarboven heb ik een beetje van Dèjá-Vu gebruikt. In de buitenste hoeken van mijn oogleden heb ik Hidden Place gebruikt met naar binnen gewerkt de gouden kleur Libertine. Onder mijn ogen heb ik ook Offline gebruikt.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Dit Nabla Dreamy 2 palette is echt weer een mooie toevoeging aan mijn stash. Elke keer zeg ik tegen mezelf dat ik voorlopig niks mag kopen, maar deze wilde ik gewoon zonder een discussie met mezelf te voeren, haha.

De shimmery kleuren zijn erg romig en ik ervaar bijna geen fall out. Heel fijn! Ze hebben allemaal, behalve de eerste Pantheon, een heel goed pigment. Lucid Dream is ook erg mooi als highlighter op je jukbeenderen of voor aan de binnenkant van je ooghoek. Een heel mooi palette waar je wel iets voor betaald, maar de kwaliteit is daar ook zeker naar.

Het Nabla Dreamy 2 palette kun je bij Boozyshop aanschaffen voor €35,90.

Lees ook:
MUA Cosmic Vixen palette review
Catrice Astrology face palette + swatches
Catrice Luminice highlight & bronze glow palette review

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?