Op onze nieuwsbrief abonneren

Nabla Dreamy 2 the Mystic Palette review

nabla dreamy 2 the mystic palette

Sinds ik het Nabla Cutie palette in bezit heb ben ik om. Nabla is een merk dat ik erg goed vind en ook vooral mooi. Kijk nou naar de verpakking van dit Nabla Dreamy 2 ‘the Mystic palette’. Het is ook gewoon echt een dreamy uitstraling en toen ik hem voorbij zag komen wist ik dat ik hem wilde hebben. Dus ik bestelde dit pareltje en vandaag laat ik je de swatches en een look zien die ik ermee maakte.

Nabla Dreamy 2 the Mystic palette

De kleuren in dit Nabla Dreamy 2 palette zijn veelzijdig en zelf vind ik het ook echt prachtige kleuren. Zo zijn 3 matte en de rest bevat shimmer en iets grovere shimmer. Kleuren waar ik zeker van hou en ook zal gaan gebruiken. De blauwtinten wel iets minder denk ik, maar ze zijn wel prachtig om naar te kijken. Kijk mee naar de swatches.

Pantheon – Rem – New Past – Oniric
Libertine – Lucid Dream – Amarcord – Mirabilia
Dionysus – Déjà vu – Hidden Place – Offline

Zoals je op de foto’s kunt zien zijn de kleuren echt goed gepigmenteerd. Nu zegt dat niets en kan het zomaar zijn dat het bij het blenden op je oog vervaagd, maar als ik dit zie ben ik onder de indruk. Ik heb met dit Nabla palette een look gemaakt en heb daar sowieso de donkerpaarse kleur Offline gebruikt. Hij lijkt in het palette zelf echt zwart, maar dat hij is hij dus niet.

nabla dreamy 2
nabla dreamy 2
nabla dreamy 2

Wat heb ik gebruikt?

In de crease heb ik Offline geblend die wel ietwat aan intensiteit verliest helaas. Of nou ja, je ziet de kleur evengoed maar iets minder intens. Daarboven heb ik een beetje van Dèjá-Vu gebruikt. In de buitenste hoeken van mijn oogleden heb ik Hidden Place gebruikt met naar binnen gewerkt de gouden kleur Libertine. Onder mijn ogen heb ik ook Offline gebruikt.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Dit Nabla Dreamy 2 palette is echt weer een mooie toevoeging aan mijn stash. Elke keer zeg ik tegen mezelf dat ik voorlopig niks mag kopen, maar deze wilde ik gewoon zonder een discussie met mezelf te voeren, haha.

De shimmery kleuren zijn erg romig en ik ervaar bijna geen fall out. Heel fijn! Ze hebben allemaal, behalve de eerste Pantheon, een heel goed pigment. Lucid Dream is ook erg mooi als highlighter op je jukbeenderen of voor aan de binnenkant van je ooghoek. Een heel mooi palette waar je wel iets voor betaald, maar de kwaliteit is daar ook zeker naar.

Het Nabla Dreamy 2 palette kun je bij Boozyshop aanschaffen voor €35,90.

Lees ook:
MUA Cosmic Vixen palette review
Catrice Astrology face palette + swatches
Catrice Luminice highlight & bronze glow palette review

close

13 Reacties

 1. 11 december 2019 / 11:18

  Ik snap dat je dit palette wilde hebben, wat een mooie intense kleuren!

 2. 11 december 2019 / 07:41

  Wauw, wat een kleuren zeg! Ik vind de look die je ermee gemaakt hebt ook super!

 3. 10 december 2019 / 21:08

  Wat een mooi palette weer van Nabla! Ook weer een pareltje. Prachtige glitters ook! Daar zou ik me wel mee kunnen uitleven, helemaal tijdens de feestdagen ?

 4. 10 december 2019 / 19:13

  Zeker een mooi Palette…. ik heb zo’n gevoel dat ik ‘m binnenkort ook gewoon maar ga bestellen ..LOL

 5. 10 december 2019 / 15:52

  Ik vind de vormgeving prachtig, maar de kwaliteit van de oogschaduws van dit merk wat minder.

 6. 10 december 2019 / 12:26

  Ik ben echt gek op dit merk! En weer prachtige kleurtjes.. Libertine is ook echt prachtig.

  • Mariska
   Auteur
   10 december 2019 / 15:04

   Ja het is echt prachtig, ben blij dat ik het heb gekocht 🙂

 7. 10 december 2019 / 11:25

  Een prachtig palette! Mooie look heb je gemaakt

 8. 10 december 2019 / 09:50

  Ja dit palette is zo mooi! Zoals je weet ben ik hem ook op dit moment aan het testen en ben heel blij met deze aankoop x

 9. 10 december 2019 / 09:06

  Dit is echt een prachtig palette voor de feestdagen! Mooi merk ook!

  • Mariska
   Auteur
   10 december 2019 / 15:02

   Ja m’n tweede palette van het merk maar inderdaad prachtig! Cutie palette ook 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.