Too Faced Hot Buttered Rum palette review

by Mariska

Al eerder kon je de review lezen van de Too Faced Better Than Sex mascara en bij dezelfde bestelling kocht ik ook het Too Faced Hot Buttered Rum palette . Ik wilde al heel lang eens een leuk palette van Too Faced en dit vond ik er wel het moment voor én je mag jezelf natuurlijk ook weleens trakteren :) Ik heb naast de swatches ook een ooglook gemaakt (ik word er steeds beter in, haha) en hoop dat ik je kan overtuigen dat je hem moet kopen ;)

Too Faced Hot Buttered Rum palette

too faced hot buttered rum palette
too faced hot buttered rum palette
Whipped cream – Bottoms up – Born to rum – Spiked
Vanilla extra – Warm & Fuzzy – Sin-ammon – Buttered rum

Laten we het allereerst even hebben over de té leuke verpakking. Eigenlijk ben ik daar stiekem wel voor gezwicht haha en ik wilde altijd al iets van Too Faced toevoegen aan mijn stash. Hij voelt stevig aan, is van aluminium en sluit magnetisch. Dit Too Faced Hot Buttered Rum palette heeft 8 kleurtjes en zijn zowel mat als met shimmer. Het palette heeft ook echt een lekker kerst-achtig geurtje van Buttered Rum. Laten we kijken naar de swatches van deze mooie kleuren.

too faced hot buttered rum palette swatches 1
Whipped cream – Bottoms up – Born to rum – Spiked
too faced hot buttered rum palette swatches 2
Vanilla extra – Warm & fuzzy – Sin-ammon – Buttered Rum

De swatches van het palette zien er goed uit en lijken goed gepigmenteerd te zijn op mijn arm. De shimmery kleuren voelen wel iets romiger aan dan de matte kleuren maar dat is voor mij geen verrassing. De kleuren van het Nabla Cutie palette zijn bijvoorbeeld super romig allemaal. Het is natuurlijk ook soms nogal een verschil met hoe de kleuren het op het oog doen. Daarom maakte ik een ooglook met wat leuke kleuren waar ik best mijn best op heb gedaan.

too faced hot buttered rum palette ooglook

In de crease heb ik de matte Bottoms op gebruikt en deze wat uitgeblend. Op de foto lijkt het wat heftiger dan het daadwerkelijk is. Op mijn bewegend ooglid heb ik Born to rum gebruikt, een mooie shimmery caramel kleur. Wat mij wel opviel bij deze kleur is dat ik best goed moest ‘duwen’ om voldoende oogschaduw op mijn kwast te krijgen. Om te experimenteren et wat schaduw in de hoeken heb ik daar de donkere Spiked aangebracht met in mijn ooghoek Whipped cream. Ook onder mijn ogen heb ik een klein beetje van Spiked aangebracht. Verder draag ik de Catrice Liquid foundation en de BECCA Glow letters.

too faced hot buttered rum palette ooglook 1

En hier vanzelfsprekend de look met mijn ogen open. De mascara die ik draag is de Too Faced Better Than Sex mascara.

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

Ik vind het een heel leuk palette qua uitstraling, qua pigment maar ook qua stevigheid en formaat. Hij is makkelijk mee te nemen en voelt ook erg stevig aan. Bij één kleur had ik een kleine opmerking dat ik best wel moest duwen om wat oogschaduw aan mijn kwast te krijgen. De rest van de kleuren niet en heb ik zelf niet echt fall-out ontdekt. Wat mij betreft een leuk limited edition palette.

Het Too Faced Hot Buttered Rum oogschaduw palette is verkrijgbaar bij Douglas voor €25,49 en is limited edition, zolang de voorraad strekt.

Lees ook:
Eau de Cologne Floral collection Rose
Bobbi Brown lip duo Reds
Estée Lauder Envious lipstick

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?