Wat heb ik mezelf als kerstcadeaus gegeven? (o.a. bluetooth oordopjes)?

kerstcadeaus valentino tas

Het is bijna kerst en in de loop naar kerst heb ik mezelf wat kerstcadeautjes gegeven. Met de familie doen we niets met kerst en soms mag je jezelf best wel verwennen vind ik. Zo kocht ik bluetooth oordopjes en een tasje van een heel leuk merk.

Een kleine kerstboom

Voor het eerst sinds ik op mezelf woon heb ik mezelf ‘getrakteerd’ op een kleine kerstboom. Eigenlijk had (of heb ik misschien) weinig met kerst, maar zo’n klein boompje met lichtjes wilde ik wel neerzetten. Het liefst een grotere, maar daar heb ik geen plek voor. Nu heb ik een kleintje van volgens mij 90cm hoog, met veel te grote bordeauxrode ballen en een gouden slinger. Maakt het toch net even wat gezelliger allemaal.

Bluetooth oordopjes

bluetooth oordopjes kerstcadeaus

Nog niet zo heel erg lang heb ik een iPhone 11 pro en als je Apple een beetje kent weet je dat ze steeds alle aansluitingen weer op de schop gooien. Ik had hele goede oordopjes gekocht bij Action, maar met snoer en dat past dus niet meer. Dan moest ik gaan rommelen met verloopstukjes en dat soort dingen. In mijn auto gebruik ik mijn telefoon vaak als navigatie en ondertussen moet hij ook opladen. Dat kon dan ook weer niet. Uiteindelijk maar gezwicht voor een setje bluetooth oordopjes. Even was ik bang dat het geluid niet hetzelfde zou zijn als de Philips oordopjes maar gelukkig is het geluid meer dan prima. Ook werkt de bluetooth verbinding perfect en bellen gaat ook goed. Het zijn de Jabees Firefly True Wireless Earbuds.

Valentino tasje

Toen ik elke dag nog naar kantoor ging had ik een grote tas mee. Alles zat daarin van eten, drinken, deodorant, parfum en dat soort dingen. Nu ik niet meer elke dag naar kantoor ga, gebruik ik vaak een kleiner tasje voor mijn portemonnee, sleutels en telefoon. Er is er een die ik altijd gebruik, maar om mezelf een beetje in de watten te leggen heb ik het Valentino Jingle Haversack Camerabag gekocht. Het is een mooi klein tasje om mee te nemen voor een boodschap, voor een concert of om mee te nemen als je een avondje uitgaat. Ik ben er blij mee en hij was nog in de sale ook.

Kaarsen en waxmelts

goose creek waxmelts

Sowieso ben ik fan van de Woodwick waxmelts, maar tegenwoordig heb ik ook het merk Goose Creek ontdekt. Ik kreeg eigenlijk een keer een sample bij mijn bestelling en dat rook zo goed dat ik maar direct nog wat bestelde. Verschillende kaarsen van Woodwick heb ik al gekocht (van die grote met 150 branduren) en afgelopen week heb ik mezelf ook weer wat lekkere (kerstachtige en winter) waxmelts cadeau gedaan. Inclusief nu een keer een grote kaars van Goose Creek.

De bluetooth oordopjes zijn echt heel fijn en zijn nu dus ook in de aanbieding. De waxmelts ruiken heerlijk en het tasje is gewoon heel mooi :)

Lees ook:
De herfst begint bijna.. ga voor herfst proof!
Poedergeur van Ikea en andere favorieten waxmelts en kaarsen
Secrets by nature bestelling (lekkere waxmelts!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *