De mooiste momenten van 2019

mooiste momenten van 2019

In mijn concepten staat ook het artikel ‘de minst leuke dingen van 2019’, maar ik weet niet zo goed of ik die moet publiceren. We hebben allemaal nare dingen natuurlijk en dat hoort bij mijn leven, waar ik over schrijf. Toch heb ik het idee dat het een nare lading gaat geven. Dus ik heb besloten het concept te verwijderen en door te gaan op de mooiste momenten van 2019. Gewoon een beetje frisse en fijne energie opsparen voor het nieuwe jaar! :)

Mooiste momenten van 2019

Kelly Family concerten

In 2019 heb ik weer een aantal concerten bezocht, van zowel The Kelly Family als een aantal solo optredens. We gingen weer naar de Loreley en bekeken die in het bos, ging naar Angelo in Rhauderfehn, Paddy in Bochum, Keulen en tweede kerstdagen waren we in Oberhausen bij de Kelly’s. Oh en nog naar Hardenberg naar Angelo en ik ben ongetwijfeld wat vergeten. Dat zijn echt leuke momenten altijd. Leuke mensen om je heen, gezelligheid, drankjes en backstage een beetje hangen. Heerlijk en ik kijk nu al uit naar Rotterdam. In februari 2020 staan ze in de Ahoy in Rotterdam :) op mijn YouTube kanaal deel ik trouwens ook wel filmpjes die ik zelf heb gemaakt.

Ontslag nemen en ZZP

Een van de mooiste momenten van 2019 is ook het ontslag nemen en me weer inschrijven bij de Kamer van Koophandel als ondernemer. Ik dacht (ongeveer in het midden van het jaar) dat ik liever voor een baas zou gaan werken 40 uur in de week voor een vast salaris elke maand. Dat ging een aantal maanden goed, maar ik had het idee dat ik geen leven meer had. Ik wilde meer vrijheid. Daarover ga ik nog een apart artikel schrijven, over hoe het bevalt en ik het ervaar, maar het is wel een goede beslissing geweest. Ik merk gewoon echt dat ik gelukkiger ben. Al is het ZZP leven soms best wel hard…

Meer zelfvertrouwen krijgen

Wat ik ook aan mijn lijstje met mooiste momenten van 2019 kan toevoegen is het hebben (en krijgen) van meer zelfvertrouwen. Eerder vond ik het best wel eng om een selfie op Instagram te plaatsen of zoals de laatste dagen een foto waarop ik vol in beeld sta. Niet dat ik perse onzeker ben, maar ik was gewoon bang voor reacties. Welke reacties weet ik niet precies, maar ik merk dat de drempel gewoon een stuk lager is en dat is fijn. En niet alleen meer zelfvertrouwen in de zin van foto’s online plaatsen, maar ook qua opkomen voor mezelf als ZZP. Dat laatste is ook niet altijd gemakkelijk. Want welke prijs hanteer je, hoe kom je überhaupt voor jezelf op en pitch je op opdrachten zodat het bedrijf voor jou kiest? Tot nu toe vind ik nog steeds een goede weg en dingen die mij niet aanstaan sla ik af.

Er zijn ongetwijfeld nog veel meer mooie momenten geweest, maar deze staan voor mij in de top 3. Nu nog een paar dagen tot we met frisse en goede moed aan 2020 gaan beginnen :)

Wat zijn jouw mooiste momenten van 2019?

Lees ook:
Wat ik vanuit 2018 mee wil nemen naar 2019
The Kelly Family Over The Hump Fanbox 25 years later
Pickwick tea topics #3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *