Breek de week #2 (Natalee Holloway & Action stationary)

breek de week

Het is weer woensdag en dat betekent dat de week weer doormidden is! Ook betekent het dat er weer een nieuwe ‘Breek de week’ online staat op doormariska.nl. De allereerste kun je hier teruglezen mocht je dat willen. Ook deze week waren er weer een paar nieuwsberichten die me zijn bijgebleven, heb ik weer veel leuke blogartikelen van mede bloggers gelezen, heb ik wat leuke shop tips voor je én deel ik natuurlijk de leukste artikelen van mijn eigen blog. Kijk mee naar Action stationary en Natalee Holloway.

Foto: Shutterstock

3x het nieuws dat me is bijgebleven

Elke dag hoor ik het nieuws wel op de radio, lees ik het op internet of zie ik het op tv. Hier zie je 3 onderwerpen die me zijn bijgebleven en wat ik ervan vind.

  • Dat er misschien wel stoffelijke resten van Natalee Holloway zijn gevonden – brr, het idee! Hopelijk komt er ooit nog duidelijkheid.
  • De aangespoelde vinvis op Texel, wat moet dat hebben gestonken zeg, bah!
  • De akelige aanslagen in Spanje. Echt, wanneer stopt dit een keer? Zoveel onschuldige mensen van het leven beroofd.

3x artikelen van mede bloggers

Ik volg redelijk wat blogs en lees deze ook. Er zijn vaak genoeg artikelen die ik net wat leuker zijn dan de andere, maar dat is ook puur interesse. Elke week deel ik 3 artikelen van mede bloggers die ik weer met jou wil delen.

  • Thierry Mugler Aura review + winactie – curvacious.nl
  • Essence instant volume boos mascara (nieuw!) – byaranka.nl
  • AliExpress telefoon gadgets testen – endlessweekend.nl

3x artikelen van mijn blog

Wekelijks verschijnen er op mijn eigen blog ook heel veel artikelen en de 3 leukste, mooiste of belangrijkste zet ik voor je op een rij. Mocht je ze gemist hebben, dan kun je ze dus hier mooi nalezen.

3x shopping tips

Er zijn vast veel lezers die dol zijn op online shoppen (ik ook!) en daarom deel ik ook 3 shopping tips voor je. Dit kunnen online shopping tips zijn, maar ook gewoon in een fysieke winkel.

  • tot 72% korting op diverse geuren – iciparisxl.nl
  • lichtslinger met katoenen ballen – Xenos
  • allemaal nieuwe schoolspullen en stationary – hema.nl

Lees ook:
Welke 6 leukste YouTubers kijk ik het meest graag?
Waarom en waarin mijn blog is veranderd
Webshoptip: Tassenwinkel.nl
I love beauty event
19 dingen waar ik écht niet zonder kan

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook