Breek de week #2 (Natalee Holloway & Action stationary)

breek de week

Het is weer woensdag en dat betekent dat de week weer doormidden is! Ook betekent het dat er weer een nieuwe ‘Breek de week’ online staat op doormariska.nl. De allereerste kun je hier teruglezen mocht je dat willen. Ook deze week waren er weer een paar nieuwsberichten die me zijn bijgebleven, heb ik weer veel leuke blogartikelen van mede bloggers gelezen, heb ik wat leuke shop tips voor je én deel ik natuurlijk de leukste artikelen van mijn eigen blog. Kijk mee naar Action stationary en Natalee Holloway.

Foto: Shutterstock

3x het nieuws dat me is bijgebleven

Elke dag hoor ik het nieuws wel op de radio, lees ik het op internet of zie ik het op tv. Hier zie je 3 onderwerpen die me zijn bijgebleven en wat ik ervan vind.

 • Dat er misschien wel stoffelijke resten van Natalee Holloway zijn gevonden – brr, het idee! Hopelijk komt er ooit nog duidelijkheid.
 • De aangespoelde vinvis op Texel, wat moet dat hebben gestonken zeg, bah!
 • De akelige aanslagen in Spanje. Echt, wanneer stopt dit een keer? Zoveel onschuldige mensen van het leven beroofd.

3x artikelen van mede bloggers

Ik volg redelijk wat blogs en lees deze ook. Er zijn vaak genoeg artikelen die ik net wat leuker zijn dan de andere, maar dat is ook puur interesse. Elke week deel ik 3 artikelen van mede bloggers die ik weer met jou wil delen.

3x artikelen van mijn blog

Wekelijks verschijnen er op mijn eigen blog ook heel veel artikelen en de 3 leukste, mooiste of belangrijkste zet ik voor je op een rij. Mocht je ze gemist hebben, dan kun je ze dus hier mooi nalezen.

3x shopping tips

Er zijn vast veel lezers die dol zijn op online shoppen (ik ook!) en daarom deel ik ook 3 shopping tips voor je. Dit kunnen online shopping tips zijn, maar ook gewoon in een fysieke winkel.

 • tot 72% korting op diverse geuren – iciparisxl.nl
 • lichtslinger met katoenen ballen – Xenos
 • allemaal nieuwe schoolspullen en stationary – hema.nl

Lees ook:
Welke 6 leukste YouTubers kijk ik het meest graag?
Waarom en waarin mijn blog is veranderd
Webshoptip: Tassenwinkel.nl
I love beauty event
19 dingen waar ik écht niet zonder kan

6 Reacties

 1. Joyce - LemonyLifeNL
  23 augustus 2017 / 10:06

  Ik hoop inderdaad ook dat er nu eindelijk eens duidelijkheid komt over Natalee Holloway. Het lijkt me vreselijk voor de nabestaanden dat ze na al die jaren nog steeds geen duidelijkheid hebben over wat er met haar is gebeurd. Ik gun die mensen echt wat rust en duidelijkheid! Hopelijk is het deze keer ‘raak’ en is het niet weer toch iets anders.

  • Mariska
   Auteur
   23 augustus 2017 / 13:37

   Ja dat hoop ik ook inderdaad. Vind het al vanaf het begin een zeer interessant verhaal en heb heel veel ook gevolgd, met Joran enzo.

 2. 23 augustus 2017 / 09:22

  Zo’n aangespoelde vinvis moet inderdaad ontzettend stinken. Ik ben jaaaren geleden eens naar een aangespoelde potvis op Linkeroever gaan kijken, maar dat bleek uiteindelijk een levensechte replica/kunstwerk te zijn. Het was zelfs ingesmeerd met rotte vis, er waren “wetenschappers” ter plaatse, … Erg bijzonder, haha! Hier vind je wat meer info, mocht je het willen lezen. 🙂 http://www.indymedia.be/index.html%3Fq=node%252F29141.html

  • Mariska
   Auteur
   23 augustus 2017 / 09:31

   Haha, ja ik wil ook niet weten hoe dat heeft gestonken, bah! Ga het artikel even lezen, dank je wel 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.