Welke 6 leukste YouTubers kijk ik het meest graag?

leukste youtubers beauty

Eigenlijk ben ik geen die hard YouTuber en kijk ik ook lang niet alle filmpjes. Toch heb ik in de afgelopen tijd wel wat favoriete YouTubers gevonden, waarvan ik de video’s heel erg leuk vind om te kijken. Het is zelfs zo dat ik van deze YouTubers ook bijna alle filmpjes kijk, ongeacht waar het over gaat. Mocht een onderwerp mij helemaal niet aanspreken kijk ik het niet, maar dat is niet zoveel. Ook ben ik absoluut geen beauty guru, om het maar even zo te noemen. Toch vind ik het wel heel erg leuk om te kijken, de onderwerpen die er besproken worden en shoplogs kijk ik ook erg graag. Ik zet er 6 voor je op een rij, de leukste YouTubers die ik graag volg 🙂

Foto: Shutterstock

Leukste YouTubers – Vera Camilla

Vera volg ik al een hele tijd en haar video’s vind ik vaak leuk om te kijken. Ook echt bijna alle onderwerpen. De persoonlijke video’s spreken mij aan, maar ook de eerste indruk van producten, waarvan ze een video maakt. Of gewoon een likes en dislikes video. Eigenlijk kijk ik alles van Vera en buiten het feit dat ik haar lekker normaal vind, zijn haar video’s ook van goede en mooie kwaliteit. Kanaal Vera Camilla

Leukste YouTubers – Lotte loves beauty

Lotte haar blog volg ik al lang en haar filmpjes kijk ik ook redelijk vaak. Ik kijk niet alles, want make-up looks zijn niet helemaal mijn ding, maar als ik er een mooie tussen zie zitten klik ik hem wel aan. Wederom vind ik hier de persoonlijke video’s erg leuk en haar weekvlogs kijk ik bijna altijd. Gewoon leuk hoe ze dat doet, hoe ze filmt en zichzelf is. Kanaal Lotte Loves Beauty

Leukste YouTubers – Make me blush

Daniëlle volg ik al jarenlang.  Haar blog vind ik heel erg mooi, fijn en de foto’s vind ik super om te zien. Ook haar filmpjes kijk ik met enige regelmaat en ik vind dat zij ook veel meer abonnees verdient.  Haar video’s zijn namelijk leuk in elkaar gezet, het is goede kwaliteit en misschien wel het belangrijkste; ze heeft een hele prettige en rustige stem om naar te luisteren. Is ook belangrijk! Kanaal Make me blush

Leukste YouTubers – Annemerel

Ondanks dat Annemerel veel over hardlopen en sporten schrijft (en ik dat precies helemaal niet ben), vind ik haar blog leuk om te lezen. Ze is sinds een jaar of twee begonnen met YouTube en ik vind haar video’s leuk om te kijken. De video’s zijn niet heel lang en dat is op zich ook wel leuk. Wat ik waardeer is dat ze zo zichzelf is. Als het een bende is filmt ze het, een kastje in elkaar zetten of met haar familie op stap. Vooral haar verhuisvlogs van de afgelopen weken vind ik erg leuk om te zien. Zoals het in elkaar zetten van Ikea kastjes en een kleine rondleiding door haar nieuwe appartement. Kanaal Annemerel

Leukste YouTubers – Endlessweekend

Wie kent ze niet? De zusjes Tara en Larissa, de zusjes van Serena van Beautylab. Wat ik leuk vind aan deze video’s zijn ook de productvideo’s waarin zij bijvoorbeeld de stijltang van de Action testen of de video’s waarin ze leuke gadgets laten zien. Het zijn vaak geen dure producten en dat vind ik juist zo leuk, het is ook te doen voor bijna iedereen. Ik heb al best wat dingetjes gekocht na het zien van de video’s! Kanaal Endless Weekend

Leukste YouTubers – Beautylab

Van Serena kijk ik ook graag naar de vlogs. Vooral de vlogs dat ze haar eerste huis had gekocht, ging opknappen, ging shoppen en hoe ze nu steeds laat zien als er weer een beetje is opgeknapt. De beauty video’s kijk ik ook wel zo nu en dan, maar de vlogs vind ik echt het allerleukste! Ook de video’s die ze samen opneemt met haar zusjes. Kanaal Beautylab

Zo nu en dan kijk ik ook wel andere YouTubers, maar over het algemeen ben ik meer van het lezen van blogs en het bekijken van foto’s. Vind artikelen met daarin mooie foto’s ook altijd prachtig om te zien en lezen is net wat fijner.

Lees ook:
5x waarom het internet nep is
Mijn nieuwe Valentino Divina handtas
Primark volume & texture spray review
Welke opleiding heb ik gedaan en wel of niet afgemaakt?

Wat vind jij de leukste YouTubers?

10 Reacties

 1. 30 juni 2017 / 18:21

  Ah wat leuk! Ik kijk eigenlijk niet zoveel YouTube, maar volg wel af en toe Vera Camilla en Serena. De enige vlogs die ik altijd kijk, zijn die van Anna Nooshin en sinds kort die van Sanny zoekt geluk. Hun vlogs vind ik altijd zo fijn om naar te kijken! Anna is gewoon zo’n leuk mens en Sanny geeft altijd fijne positieve tips 🙂
  Lees het laatste blogbericht van Romy – Zomaar wat geklets (+cijfertjes) over dit half jaar bloggenMy Profile

 2. 30 juni 2017 / 13:31

  Nah beetje jammer hoor dat ik er niet bij sta, hahaha. Nee hoor, ik volg ze ook -bijna- allemaal!

  • Mariska
   Auteur
   30 juni 2017 / 17:44

   Haha ik volg je evengoed op je blog en YouTube! 😉

 3. Robin Valentine
  30 juni 2017 / 12:54

  ik kijk alleen op youtube als ik een live optreden van een artiest zoek, haha! maar wel leuk om te zien dat er een aantal van dit lijstje nog steeds actief zijn ^^

 4. 30 juni 2017 / 12:27

  Ik kijk vaak naar Endless weekend, Serena met beautylab maar het meest kijk ik naar Kellycaresse en Elisejoanne. Zij hebben voor mij de meeste overeenkomsten.

  • Mariska
   Auteur
   30 juni 2017 / 17:44

   Elisejoanne vind ik ook erg leuk inderdaad 🙂

 5. Julie
  30 juni 2017 / 11:04

  Ik volg ook niet zoveel Youtubers maar ben het wel met je eens! 🙂 Vera blijft eigenlijk mijn favoriet maar filmpjes van Serena en Lotte kijk ik ook regelmatig. Van Daniëlle volg ik voornamelijk haar blog!

 6. Donna
  30 juni 2017 / 10:43

  Ik wissel zo vaak van favoriete YouTubers. Sinds Zoella verhuisd is ben ik ook weer helemaal verslaafd aan haar vlogs. Dat huis is ZO mooi!

  • Mariska
   Auteur
   30 juni 2017 / 17:45

   Ja klopt, ik heb dat laatst ook gezien in een filmpje, volgens mij in een filmpje van een andere YouTuber. Zelf volg ik geen buitenlandse YouTubers 🙂

 7. 30 juni 2017 / 10:34

  Ik kijk persoonlijk heel weinig YouTube, maar als ik iets kijken dan zijn het ook de video’s van de eerste 3 meiden! Ik vind artikelen lezen zelf ook een stuk fijner.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.