Webshoptip: Tassenwinkel.nl

tassenwinkel.nl

Zelf ben ik dol op online shoppen, alleen mijn portemonnee is dat helaas wat minder. Ik moet ook eerlijk bekennen dat als je eenmaal een leuke webshop hebt gevonden, dan klik je al heel snel iets in je winkelmandje. Als de betreffende webshop dan ook nog eens vele betaalmogelijkheden heeft waaronder AfterPay, dan is het helemaal snel gedaan. Of dit slecht is of niet laat ik in het midden ;) Mocht je op zoek zijn naar een leuke tas voor de komende warmere maanden of is het gewoon omdat je er verslaafd aan bent? Dan zou ik even een kijkje nemen.

Afbeelding: Tassenwinkel.nl

Je hebt op Tassenwinkel.nl dus een ruime keuze uit allerlei soorten tassen, maar ook uit portemonnees, koffers en reistassen. Heel fijn als een webwinkel zo’n breed assortiment heeft. Ook is er keuze uit verschillende merken waaronder het merk Burkely. Dat is een merk die ik wel eens heb gezien en ziet er heel mooi uit. Dat zou zeker mijn eerste keuze zijn! Maar voor de liefhebber is er ook het merk Fjallraven, Chesterfield (zoals je op de bovenste foto kunt zien) en het bekende merk Merel by Frederiek.

Pluspunten

– ruime keuze uit betaalmogelijkheden
– voor 17:00 besteld morgen in huis
– gratis verzending en je krijgt altijd een track & trace code
– 14 dagen bedenktijd
– als het niet voldoet aan je verwachting kun je het ruilen of retourneren

De bovenstaande punten zijn in ieder geval voor mij altijd belangrijk als ik kies om iets aan te schaffen in een webshop. Zelf ben ik erg fan van AfterPay, omdat ik dan gewoon iets kan bestellen zonder dat ik mijn bankpas bij de hand hoef te hebben. Ook wil ik altijd graag zo snel mogelijk mijn aankoop ontvangen en dat kan dus mits je voor 17:00 uur besteld. En niet geheel onbelangrijk; de webshop heeft een webshop keurmerk, wat betekent dat zij geregistreerd staan en betrouwbaar zijn.

Lees ook:
Heerlijk Valentijnscadeau last minute bezorgd, tips!
32 uur werken; 1 hele dag vrij of 2 halve dagen?
Chocolade pump van chocoladechef.nl
11 dingen die niet bij mij passen

Ben jij al bekend met tassenwinkel.nl?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *