19 dingen waar ik écht niet zonder kan

dingen waar ik niet zonder kan

Op de blog van Anna Jirina zag ik dit artikel en het leek me leuk om ook eens zo’n artikel te schrijven. De dingen waar ik écht niet zonder kan. Normaal zou ik zeggen dat ik niet zoveel dingen heb waar ik écht, maar dan ook écht niet zonder kan, maar ik heb er over nagedacht en het zijn er meer dan ik verwachtte eigenlijk. Gek! Nu ga ik eens lekker vertellen waar ik dus echt niet zonder kan leven, leuk hè? Ben benieuwd of jij er een aantal herkent en we dezelfde mening delen :)

Foto: Shutterstock

1. Stipt op 1, mijn laptop!
2. Mijn blogs
3. Mijn auto
4. Mijn Red Bull’tje elke dag (of soms 2…)
5. Mijn Samsung Galaxy S7 Edge in rosé pink
6. Whatsapp, al zou ik daar wel zonder willen kunnen.. is dat een zin?
7. Mijn vriendje Abeltje (hij reageert niet eens op zijn naam, wel als je vriendje roept!)
8. Het spelletje HayDay wat ik dus echt elke dag speel op mijn telefoon
9. CELBLOK H!!
10. Mijn eigen leven hebben naast mijn ‘vaste scharrel’. Duurt al een jaar en dat is positief (voor mijn doen!)
11. De muziek van Normaal
12. Mijn broertje en zusje
13. Mijn onesies, zo lekker warm! (check: ik geef een unicorn onesie weg!)
14. De Garnier make-up remover, beste uitvinding ooit!
15. Bank hangen
16. Chocola, liefst karamel zeezout
17. Knoflooksaus!!
18. Mascara…
19. Dagcrème

Voor nu kan ik echt alleen deze dingen bedenken waar ik niet zonder kan. Er zijn er vast nog een paar, maar daar kan ik nu niet opkomen. En nu ben ik natuurlijk erg benieuwd waar jij absoluut niet zonder kan!

Lees ook:
Truien bestelling bij Wehkamp (+ 1e outfit foto’s ever!)
dingen waarvoor ik áltijd naar Action ga
Heb jij ook een down gevoel in de winter? Zó ga ik er mee om!
Pickwick tea topics #4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *