Action stationary shoplog (7 items voor nog geen 5 euro!)

action stationary shoplog

Eigenlijk wilde ik een filmpje opnemen van mijn Action stationary shoplog, maar daar was ik niet meer zo voor in de mood. Natuurlijk wil ik wel laten zien wat voor leuke Action stationary spulletjes ik heb gekocht (want dat is gewoon leuk) en dat zijn dan ook nog eens 7 items voor nog geen 5 euro! Nu weten we ondertussen allemaal dat Action vrij goedkoop is, maar dit was toch wel weer verrassend toen ik bij de kassa stond. De bon ben ik inmiddels alweer kwijt (na nog niet eens 1 dag), maar ik geloof dat ik vrij goed uit m’n hoofd weet wat het gekost heeft.

Action stationary shoplog

Ik kocht dus een aantal dingen die ik ga gebruiken voor het handletteren en tekenen, maar die tegelijkertijd ook wel weer leuk zijn om foto’s op te leuken. Ik wil namelijk een soort van zelf stockfoto’s gaan maken om te gebruiken bij mijn artikelen, in plaats van die van Shutterstock te gebruiken. Shutterstock heeft hele mooie foto’s, maar als je iets zelf maakt is het toch net iets leuker. Anyway, ik wijk uit. Kijk je mee naar wat voor Action stationary ik heb gekocht? De foto’s kunnen trouwens wat weerspiegelen, dat komt omdat de verpakking een soort etui is en wij een raam van boven hebben 🙂 is fijn, maar ook wel lastig dus 🙂

action stationary a4 documentenmap

action stationary a4 documentenmap

De tekeningen die ik maak wil ik graag bewaren in een map en niet in het schetsboek. Ik zag dus nu deze documentenmap in A4 formaat en dat is precies wat ik zocht. Ik koos de leukste uit, er waren namelijk verschillende varianten. De letters veranderen een beetje van kleur. Zie je ook wel een klein beetje op de foto’s. Hij sluit met een ronde klittenbandsluiting Erg handig dat er nu veel schoolspullen worden verkocht ook. Deze kostte volgens mij €0,49.

action stationary setje

Dit setje is typisch iets wat ik totaal niet nodig heb, maar leuk vond om te kopen met in het achterhoofd dat te gebruiken voor de stockfoto’s. Het is gewoon een vrolijk setje met leuke potloden, paar gummetjes en een puntenslijper. Hier waren ook verschillende varianten van. Deze kostte dacht ik €0,49.

action stationary gummen

En deze gummetjes vond ik ook zo leuk! Je hebt hier ook weer verschillende varianten van. Eigenlijk wilde ik maar een setje meenemen, maar ik kon het niet laten om deze twee mee te nemen. Ze zijn ook weer leuk om de foto’s mooier te maken en natuurlijk gewoon handig nu ik weer vaak aan het tekenen ben. Al vraag ik me af of ik ze echt ga gebruiken om mee te gummen of alleen voor foto’s ga gebruiken 😉 Deze setjes met gummen kosten €0,39 per stuk wat dus echt geen geld is.

action stationary houtskoolpotloden, watercolor potloden

En als laatste zag ik deze potloden ook liggen. Ik ben nog een beetje aan het bekijken wat ik fijn vind om mee te werken. Ben nog maar pas begonnen natuurlijk met een paar simpele potloden van Action. Je had verschillende varianten en ik nam een setje houtskoolpotloden mee (10 stuks), aquarelpotloden (10 stuks) en potloden in verschillende hardheden om mee te werken (10 stuks). Ik weet nog niet zo goed hoe die aquarelpotloden werken, maar daar kom ik vast wel achter. Dat houtskool lijkt me ook wel vet, zodat je mooie schaduwen kan maken bijvoorbeeld. Deze doosjes met potloden waren maar €0,99 per stuk! Voor die prijs kon ik ze in ieder geval zeker niet laten liggen.

Ik heb dus weer lekker goedkoop gewinkeld, maar wel spulletjes die ik echt weer heel erg leuk vind. Jullie zien de tekeningen, handlettering en foto’s vast wel voorbij komen op mijn blog of social media kanalen. Ik zou maar rennen naar Action als je ook een van deze items wilt kopen 🙂

Lees ook:
Action Glow & Highlights palette
DIY Cactus met lampjes van Action
Action shoplog (letterbord, stationary & bronzen schaal!)
Oliebrander Action

8 Reacties

 1. 28 augustus 2017 / 13:12

  Hey Mariska,

  Super leuke items! Ik moet toch eens vaker naar de Action gaan haha. Ze hebben altijd zulke leuke spulletjes 🙂 .

  Liefs!

 2. 20 augustus 2017 / 21:08

  Wat een leuke aankoopjes! Action blijft een ontzettend fijne winkel

 3. 20 augustus 2017 / 20:33

  Leuke aankopen! Action heeft zoveel leuke dingen 😀 Ik ben benieuwd naar de aquarelpotloden 😀

 4. Joyce - Lemonylifenl
  20 augustus 2017 / 20:21

  Leuke dingen heb je gekocht! Ik ben vooral erg benieuwd naar de potloden!

 5. 20 augustus 2017 / 17:49

  Leuke dingen! Vooral de map vind ik echt heel nice! Action heeft ook gewoon te veel leuk spul zeker nu de scholen weer beginnen.

  • Mariska
   Auteur
   20 augustus 2017 / 18:56

   Zeker weten en naast deze zijn er nog meer leuke spullen, maar dat heb ik niet nodig en vond ik overdreven, haha!

 6. 20 augustus 2017 / 12:42

  Wauw, wat een koopjes! Het erge is dat ik dus alles uit deze shoplog ook heb op de potloden na. Haha, dit soort spullen vind ik ook gewoon te leuk om te laten liggen 😉 En inderdaad superleuk voor blogfoto’s! Ik had het mapje zelfs specifiek met blogfoto’s in mijn hoofd gekocht. Heel goedkoop en leuk achtergrondje zo 🙂 Ik ben benieuwd hoe de potloden je bevallen!

  • Mariska
   Auteur
   20 augustus 2017 / 13:15

   Haha, dat had ik naast het doel voor de map ook in gedachten ja! 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.