I love beauty event

by Mariska

Op zaterdag 18 en zondag 19 maart 2017 vindt hét leukste beauty-dagje uit weer plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. De 3e editie van I Love Beauty vult dan weer 7000m2 met alles op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. Naast de vele exposanten zijn er weer workshops, is er de Huiskamer met vele bekende vloggers en zijn onder andere Fred van Leer, Cynthia.nl (voorheen Miss Lipgloss) en Serena Verbon (Beautylab.nl) aanwezig om jou alles te vertellen op het gebied van beauty en fashion.

Bij het binnentreden van de grote beurshal waan je jezelf als vrouw al gelijk in een walhalla. Vele stands van vele verschillende merken en producten bieden een keur aan verscheidenheid op het gebied van beauty, fashion en lifestyle. En naast dat je met korting bij deze stands kunt shoppen kun je bij sommige stands tevens kijken naar demonstraties, een behandeling ondergaan of de nodige adviezen krijgen.

I Love Beauty kenmerkt zich niet alleen door de vele stands, maar wil ook educatief zijn voor haar bezoekers op het gebied van beauty. Zo is er de Beauty Academy waar vele verschillende workshops aangeboden worden over actuele onderwerpen over beauty, food, fashion en lifestyle. Voor de workshops heb je een ticket nodig, deze kun je tijdens I Love Beauty kunt kopen. Hiervoor wordt een kleine vergoeding gevraagd en de opbrengst hiervan gaat naar het goede doel.

I love beauty event

Op het hoofdpodium in de vrij toegankelijke Main Area kun je kennis en inspiratie op doen tijdens de lezingen, demonstraties en shows. In de Main Area staan op beide eventdagen onder andere Nederlands bekendste stylist Fred Van Leer en Cynthia.nl op het programma. De presentatie ligt in handen van Francis Beukeveld, bekend van onder andere “Mijn Lichaam, Mijn Zorg” en “Body, Mind & Care” van RTL4. En naast dat Serena op zaterdag op het hoofdpodium staat, is ze ook aanwezig in haar eigen stand met haar eigen boek en uiteraard om jou te ontmoeten.
Na alle indrukken kan de bezoeker even lekker bijkomen in de grote foodarea ‘Happy Food’, die naast de Main Area is te vinden. Hier vind je, binnen een zeer aangename en sfeervolle omgeving, een assortiment waarbinnen lokale leveranciers & authentieke ‘vers’ bereiding een hoofdrol vervullen. Het is de plek op I Love Beauty om even heerlijk bij te kletsen en weer energie op te laden voor de volgende ronde inspiratie!

In het midden van de grote beauty beurs is de sfeervolle Huiskamer. Hier zijn bekende beauty- fashion- & lifestyle vloggers en bloggers aanwezig. Zo zijn LotteLovesBeauty, ThingsJuliaLoves, Kim ter Stege, OptimaVita, Loepsie, Samantha Pollack, Esmee Geel en vele andere leuke vloggers aanwezig om jou van de nodige tips en tricks te voorzien. In de gezellige en huiselijke ambiance van de Huiskamer kan de bezoeker tevens terecht voor nabesprekingen met de workshopleiders van verschillende workshops. Daarnaast vinden in de Huiskamer de Meet & Greets plaats van bekende Nederlandse beauty- en fashionexperts.

Tickets koop je online op www.ilovebeautyevent.nl of bij één van de vele Primera winkels. Koop je online jouw ticket, dan krijg je gratis een Dagje Wellness (t.w.v. € 32,50) bij de Zwaluwhoeve cadeau!

Best Beautyticket: € 12,50 (ex.fee) – Uitverkocht
Discount Beautyticket: € 15,00 (ex.fee) – Beperkt aantal
Beautyticket: € 17,50 (ex.fee)
Doorticket: € 25,00

Lees ook:
Essence Feels like birthday & Dreaming of love?
Mijn favoriete thee (o.a. Celestial sleepytime & Kruidvat)
I love sleep tag
Essence Need your love & Plump power

Meer info & tickets: www.ilovebeautyevent.nl

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?