Breek de week #1 (Donald Trump, Joey Hoffmann & Hema)

breek de week

Ik ga een nieuwe categorie in het leven roepen, namelijk ‘breek de week!’. Deze komt dan natuurlijk ook op woensdag online, om de week door midden te zagen. Gewoon even een artikel met verschillende dingen erin verwerkt zoals shopping tips, nieuws, artikelen van mede bloggers en mijn eigen favoriete artikelen van de afgelopen week. Dus je kunt wel stellen dat het best wel divers is, maar wel totaal iets nieuws wat wekelijks terug komt. Een overzicht, maar ook persoonlijke dingen die me bij zijn gebleven. Goed, laat ik beginnen met het eerste ‘breek de week!’ artikel met o.a. Donald Trump.

Foto: Shutterstock

3x het nieuws dat me is bijgebleven

Elke dag hoor ik het nieuws wel op de radio, lees ik het op internet of zie ik het op tv. Hier zie je 3 onderwerpen die me zijn bijgebleven en wat ik ervan vind.

  • De zoektocht naar Joey Hoffmann in Silifke, Turkije – het blijft me echt verbazen hoe dit zo kan lopen. Ook heb ik het wel een beetje gevolgd en het verhaal van de twee andere reizigers rammelt aan alle kanten. Ze jongen zou zijn gevallen en komt daardoor aan hoofdwonden, de vrouw zou alleen naar een hotel zijn gelopen en Joey Hoffmann zou water gaan halen en is ineens verdwenen. Ik vind het maar vaag.
  • Donald Trump die oorlog uitlokt met Vietnam – in het begin vond ik het allemaal maar raar dat mensen bang waren voor een 3e wereldoorlog met deze man aan het hoofd, maar ik begin er steeds meer in te geloven. Hij doet alsof hij nergens bang voor is, hij waarschijnlijk overal en nergens kan schuilen en niet aan de burgers denkt. Wat een misselijkmakende kerel die Donald Trump. Van mij mag Donald Trump aftreden.
  • De aanslag in Charlottesville – weer zo’n laffe terroristische aanslag, want dat is het. Het is de 32-jarige Heather Heyer die wordt doodgereden door die persoon, terwijl ze aan het protesteren is tegen haat. Echt ongelooflijk weer. En niks, maar dan ook niks kan zo’n daad goedpraten.

3x artikelen van mede bloggers

Ik volg redelijk wat blogs en lees deze ook. Er zijn vaak genoeg artikelen die ik net wat leuker zijn dan de andere, maar dat is ook puur interesse. Elke week deel ik 3 artikelen van mede bloggers die ik weer met jou wil delen.

3x artikelen van mijn blog

Wekelijks verschijnen er op mijn eigen blog ook heel veel artikelen en de 3 leukste, mooiste of belangrijkste zet ik voor je op een rij. Mocht je ze gemist hebben, dan kun je ze dus hier mooi nalezen.

3x shopping tips

Er zijn vast veel lezers die dol zijn op online shoppen (ik ook!) en daarom deel ik ook 3 shopping tips voor je. Dit kunnen online shopping tips zijn, maar ook gewoon in een fysieke winkel.

  • Heel veel schoolspullen, notitieboekjes etc. met veel korting – Hema.nl
  • I heart make-up make-up 1+1 gratis – Trekpleister
  • De ICI Paris XL beauty box voor €17,65 – iciparisxl.nl

Wat vind jij van de dingen die Donald Trump doet?

Lees ook:
Breek de week #5 (iPhone X en Trump met Korea)
Zo krijg je meer interactie op je blog, 6 super tips!
Breek de week #3 (Kempi en Matthijs van Nieuwkerk)
Breek de week #4 (Dopper aanbieding & bang voor onweer)