Bloggende Leeuw Desirée van Curvacious

desiree curvacious

Zelf ben ik 20 augustus jarig en dat maakt mij een Leeuw als sterrenbeeld. Hier heb ik me wel een klein beetje in verdiept, veel over gelezen en opgezocht en het leek mij leuk wat interviews met bloggende Leeuwen te plaatsen op mijn blog. In deze komende periode vind je een aantal interviews van mede bloggers die Leeuw zijn van sterrenbeeld. Het artikel is ook geplaatst op de dag dat ze jarig zijn :) Lees de antwoorden van Desirée van Curvacious.nl!

Bloggende Leeuw Desirée van Curvacious

Hi, wat is je naam
Desirée

En je geboortedatum
22 augustus 1984

Ze zeggen dat personen met het sterrenbeeld Leeuw graag in de spotlights staan, jij ook?
Eigenlijk sta ik helemaal niet zo graag in de spotlight, laat mij mijn kwaliteiten maar voor zich spreken zonder daarvoor een microfoon te moeten gebruiken. Ik word daarnaast ook altijd zo lekker awkward verlegen en onhandig als er teveel aandacht direct op mij gevestigd is..

Ook zeggen ze dat de Leeuw van veel luxe houdt. Hoe zit dat bij jou?
Hier ben ik het zeker mee eens. Ik ben dan wel iemand die echt van de kleinste dingen al gelukkig kan worden, maar aan de andere kant ben ik duidelijk een luxepaardje en hou ik van luxe beautyproducten, mooie spullen in huis, luxere accommodaties tijdens reizen etc.

Slechte eigenschappen zijn o.a. overal drama van kunnen maken, met geld smijten en arrogant gedrag vertonen. Past dit bij jou?
Ik maak niet snel ergens een drama van, maar maak me wel snel druk om dingen. Ligt een beetje in elkaars verlengde toch? Met geld smijten is wellicht ook wat overdreven, want ik denk wel na bij aankopen die ik doe, maar ik heb er weinig moeite mee om geld uit te geven. Vooral als het op dingen voor het gezin, mijn dochter en ons huis aankomt. In arrogant gedrag kan ik me niet echt vinden trouwens, maar als ik echt iets heb bereikt dan deel ik een trots moment wel graag :)

Leeuwen zijn gul, aardig en openhartig. Herken jij je hierin?
Ik vind het nogal vreemd om dit over mijzelf te zeggen, maar ja. Hier herken ik mij wel in en krijg ik ook vaak opmerkingen en complimentjes over. Zo doneer ik veel producten aan een overkoepelende organisatie van blijf-van-mijn-lijf en tienerhuizen en probeer ik altijd een ander te helpen waar mogelijk is. En openhartig? Ja, als ik eenmaal iemand vertrouw dan ben ik dat zeker.

Geloof jij überhaupt in horoscopen? En waarom wel of niet?
Vroeger was ik er veel meer mee bezig en las ik dagelijks mijn horoscoop op verschillende websites en via apps. De laatste jaren ben ik er steeds minder mee bezig en ‘geloof’ ik er minder in. Misschien ook omdat ik net op het randje zit met het volgende sterrenbeeld (Maagd) waardoor veel horoscopen niet kloppen ook?

Je bent blogger, leuk! Wat is de URL van je blog?
Ja, heel leuk! –> http://curvacious.nl/blog/

Wat is je favoriete quote?
“A little progress each day adds up to big results.” Als je bepaalde dromen waar wil maken dan hoeft dat niet met megasprongen tegelijk. Ik geloof er heel sterk in dat je juist met doelgerichte kleine stapjes ook tot heel erg mooie resultaten kan komen en je doelen kan bereiken.

Wat wil je verder nog kwijt aan iedereen?
Blijf bij jezelf. Dat klinkt zo lekker cliché, maar door de jaren heen merk ik dat dit wel is waar het om draait. Doe dingen die jou gelukkig maken en durf hiervoor te staan, voor uit te komen en voor te kiezen ♥

Bedankt voor het beantwoorden van de vragen, Desirée! En natuurlijk een fijne verjaardag vandaag :)

Lees ook:
Large is dé webshop voor bandshirts en merchandise
Hoe kom ik uit de schulden? Zó voorkom je ze!
Gedragen kleding? Niet weggooien, maar doe dit!
Wat zou ik doen met een miljoen?