Yves Saint Laurent Black Opium Intense review

yves saint laurent black opium intense

Als ik een parfum zie waar de de toevoeging ‘noir’ of ‘intense’ achter staat dan trekt het direct mijn aandacht. Ik hou van de wat ‘donkerdere’ geuren en ook best intense geuren. Dat had ik ook met Yves Saint Laurent Black Opium Intense. Een geur die ik qua flacon echt prachtig eruit vind zien en waar ik ook puur op de geurnoten af ben gegaan. Helaas heeft me dat al eens een domper opgeleverd zoals Kenzo Jungle. Laten we kijken naar dit parfum van Yves Saint Laurent.

?wi=270660&ws= | DoorMariska

Yves Saint Laurent Black Opium Intense

Black Opium Intense, een eau de parfum die beoogt om nog vrouwelijker, nog magnetischer en verslavend te zijn voor een vrouw die perfect de spirit van Yves Saint Laurent Beauté verpersoonlijkt. In glinsterend diepblauw wordt de flacon van Black Opium de Nuit van binnenuit verlicht door het hypnotische lichtblauw van het parfum. Enigmatisch en sensueel, een eau de parfum waar iedereen naar verlangt.

De kartonnen verpakking waar de flacon in zit is ook echt heel erg mooi. De originele Black Opium heeft roze accenten en deze Yves Saint Laurent Black Opium Intense heeft blauwe accenten. Past ook beter bij een intense geur vind ik. Zowel op het doosje als op het flesje zie je zilveren glitter terugkomen. Op het doosje zelfs gemengd met blauwe glitters. Heel feestelijk ook zo voor de feestdagen.

Maar, wat zijn de geurnoten van de geur?

  • topnoten: blauwe absinth
  • hartnoten: jasmin sambac absolute
  • basisnoten: koffie en sandelhout essence

Ik moet zeggen dat ik gehoopt had, na het lezen van een aantal reviews en de omschrijving, dat de parfum wat intenser en sterker was geweest. Met de originele Black Opium heb ik geen ervaring, maar bij deze had ik toch wel op iets intens gehoopt zoals de naam ook al zegt.

Dit parfum van Yves Saint is echt wel een hele lekkere geur, wat zoeter vind ik zelf. Zelf ben ik altijd royaal met het opspuiten van een parfum en dan nog verdwijnt deze wat naar de achtergrond. Ja, als ik direct op mijn hand of pols ruik dan ruik ik hem. Maar bijvoorbeeld Mon Guerlain of Dior Addict ruik ik zelf de hele dag door ook.

Is dit een geur die ik zou aanraden? Als je van dit soort vormgeving houdt zeker weten, maar verwacht geen hele intense geur. Hij is ietwat zoet en naar mijn mening verdwijnt hij teveel naar de achtergrond.

Ik kocht Yves Saint Laurent Black Opium bij bol.com voor €60.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook