Dior Addict eau de parfum review (zwaarder én vanille)

dior addict eau de parfum

Dior Addict eau de parfum is een geur waar ik al erg lang heel erg benieuwd naar was. Tot ik hem een paar maanden geleden van een goede vriendin kreeg. Niet helemaal vol, maar voor een kwart ongeveer. Op internet had ik in reviews al gelezen dat het een sterke geur zou zijn en als dat te lezen is dan staan mijn zintuigen op scherp. Vandaag vertel ik je meer over dit parfum die al dateert uit 2002 dus erg lang op de markt is.

Lees ook: Maison Margiela By The Fireplace eau de toilette review

Dior Addict eau de parfum

dior addict eau de parfum

Dior Addict Eau de Parfum ontketent frisse en betoverende topnoten die Italiaanse mandarijn vermengt met Tunesische oranjebloesem. Intens en levendig, onthult het, het stralende hart van sambac jasmijn absolue die bloeit met zachte vrouwelijkheid en sensualiteit. De basis ontplooit zich in de diepe en verrukkelijke warmte van bourbon vanille.

Toen ik deze geur kreeg was ik direct verkocht. Op internet en in vele reviews las ik dus al dat het Dior Addict eau de parfum een zwaar sillage zou hebben en lang sterk zou ruiken. Ik hou daarvan, maar ik kan me voorstellen dat dit niet voor iedereen is weggelegd. De geurnoten van dit Dior parfum zijn als volgt:

  • topnoten: bramen en mandarijnblad
  • middennoten: jasmijn koningin der nacht (nachtbloeiende cereus), oranjebloesem, roos
  • basisnoten: vanille, tonkaboon, sandelhout

Ik ben erg slecht in het omschrijven wat ik nu precies ruik, maar dat ik vanille ruik is wel zeker. Je hebt echt maar een paar spuitjes nodig van Dior Addict eau de parfum en je ruikt echt de hele dag lekker. Op je kleding blijft hij nog langer aanwezig.

Ik zou het omschrijven als een zwoel eau de parfum en vind hem perfect voor de herfst en winter, al nijg ik er naar te zeggen alleen voor de winter. Het is een hele warme en zwoele geur en daarmee toch wel wat ongeschikt voor lente en zomer. Als je van dit soort geuren houdt waarbij je echt de vanille ruikt wat lekker warm geuit wordt en ‘zwaar’ aanwezig is, dan raad ik hem zeker aan! Heb altijd het idee alsof iedereen hem ruikt als ik ergens binnenkom :)

Dior Addict is o.a. verkrijgbaar bij Douglas en ICI Paris XL in verschillende formaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *