Pepe Jeans Bright eau de parfum review

Zo’n 2 maanden geleden ontving ik de heerlijke Pepe Jeans Bright eau de parfum . Dat was nog in de tijd van het mooie weer en daar is dit parfum heel geschikt voor. Al moet ik zeggen dat ik de geur in deze koude en regenachtige dagen ook wel heb gedragen. Lekker binnen zitten, geurkaars of waxmelt aan en dan zo’n lekker fris parfum. Het kan gewoon! Het is tijd om wat meer te vertellen over dit parfum.

Pepe Jeans Bright for her review

pepe jeans bright eau de parfum

Pepe Jeans Bright  is een Bloemig Houtachtige Musk geur voor dames. Dit is een nieuw parfum. Bright For Her werd uitgebracht in 2022. De Parfumeur achter dit parfum is Jérôme di Marino. Topnoten zijn Gember, Mandarijn en Peer; hartnoten zijn Huid, Jasmijn en Pioenroos; Basisnoten zijn Patchouli, Muskus en Sandelhout.

Van Pepe Jeans heb ik meerdere parfums en en daarom wist ik dat deze ook wel in de smaak zou vallen. Hierboven lees je de geurnoten en met name de basisnoten vallen bij mij altijd in de smaak. Dat is ook wat de geur Pepe Jeans Bright uitlicht. Mandarijn is een geurnoot die een opwekkend karakter aan het parfum geeft. En de mandarijn ruik je wel in dit parfum van Pepe Jeans. Het is in mijn ogen een heerlijk fris, toch wel aanwezig en fruitig parfum.

Wat ik een groot voordeel vind is dat het Pepe Jeans parfum lekker lang blijft hangen. Als ik thuis blijf spuit ik vaak wat parfum op de buitenkant van mijn hand, in mijn hals en op de mouwen van mijn kleding. De geur blijft echt lang hangen. Stiekem had ik dat wel verwacht, maar als het dan ook nog zo is, top!

En budget

Wat vooral fijn is aan dit parfum van Pepe Jeans is dat hij lekker budget is voor zo’n goede geur. Je betaalt namelijk maar 20 euro voor een flacon van 30ml én de flacon is ook navulbaar. Kijk, dat is duurzaam!