Billie Eilish eau de parfum review

billie eilish eau de parfum

Ein-de-lijk heb ik het Billie Eilish eau de parfum die al heel lang op mijn wensenlijstje stond. Daar ben ik verliefd op geraakt toen ik de prachtige flacon zag staan in de parfumerie. Ik vond de geur dusdanig bijzonder dat ik hem gewoon absoluut wilde toevoegen aan mijn parfumcollectie. En kijk eens naar de flacon? Goud!

Billie Eilish eau de parfum spray

Eilish van Billie Eilish is een Amber Vanille geur voor dames. Eilish werd uitgebracht in 2021. De Parfumeur achter dit parfum is Steve DeMercado.

De geurnoten

Topnoten zijn Suiker, Rode bessen (Aalbes) en Mandarijn
Hartnoten zijn Vanille, Cacao, Kruidige geurnoten en Roos
Basisnoten zijn Tonkaboon, Amber, Muskus en Hout Noten. (bron: Fragrantica.nl)

De parfum van Billie Eilish is geen gloednieuw parfum, maar ook niet al jaren oud. Inmiddels zijn er ook meerdere varianten. Dit is nummer 1, nummer 2 is er en zélfs heb ik nummer 3 al voorbij zien komen. Dezelfde vorm flacon, maar dan alleen een andere kleur. Jep, staan ook op mijn wensenlijstje :)

Waarom vind ik het zo lekker?

Bij het lezen van de geurnoten (wat ik nog niet had gedaan toen ik ‘m voor het eerst rook), zag ik ook direct waarom deze eau de parfum van Billie Eilish op mijn lijf is geschreven. Amber, muskus en houtnoten zijn bij mij absoluut favoriet en komt ook vaak terug in de geuren die ik al heb.

Wat ik voornamelijk ruik bij dit Billie Eilish eau de parfum is de vanille die erg aanwezig is. Het is geen standaard ‘in your face’ vanillegeur die je veel wordt gebruikt. Nee, een heerlijk lekkere zoete vanillegeur. Het is een warme geur, maar ik vind hem absoluut niet alleen voor de koude dagen. Heerlijk voor elke dag zou ik het omschrijven.

Vaak kies ik geuren die passen bij de tijd van het jaar. Bijvoorbeeld Dior Addict bij de winter en Pepe Jeans Cocktail parfum voor de zomer en lente. Maar deze parel kan gewoon elke dag.

De houdbaarheid van Billie Eilish eau de parfum

Zelf ben ik zo’n persoon die niet maar één minimaal spuitje doet, nee, ik doe er minstens 3 of 4. Ook bij dit parfum en de houdbaarheid vind ik geweldig! Zelfs met een paar spuitjes blijft de geur erg goed hangen op kleding en ruik je hem de hele dag.

Het is echt een super aanrader als je het mij vraagt, zeker als je van vanillegeuren houdt!

Geverifieerd door MonsterInsights