Herfst parfums die het goed doen

herfst parfums voor jezelf en in huis

Je hebt onlangs nog kunnen lezen welke geurentrends blijven zijn, maar er zijn natuurlijk ook geuren die je juist in de herfst draagt. Dit hoeft geen specifiek parfum te zijn, het kan ook een geurnoot hebben die juist in de herfst beter tot zijn recht komt. Zelf ben ik een sucker voor parfums en ik heb dan ook duidelijke parfums die ik juist in de herfst en winter draag. Die blijven in de lente en zomer onaangeraakt. Welke herfst parfums gebruik jij?

Herfst parfums met vanille voor jezelf

Herfst parfums met een geurnoot van vanille zijn populair. Natuurlijk heb je verschillende soorten vanille en komt de een sterker terug dan de andere. Een vanille parfum is heerlijk in deze tijd van het jaar én geeft ook net een warme touch. Een goed voorbeeld voor een herfst- en winter parfum is Dior Addict. Dit is ook zeker een van mijn favorieten en is een typische geur die je alleen draagt als het koud is en regent.

Met geuren als Dior Addict heb je niet alleen een heerlijke geur om je heen de hele dag, maar je voelt ook echt de winter en de herfst terug. Lekker cocoonen in een warme trui, heerlijke warme jas of met een kop warme chocolademelk onder een dekentje op de bank.

De perfecte huisparfums voor in de herfst en winter

Als je net als ik gek ben op alles wat een parfum is, dan ga je huisparfums natuurlijk ook heerlijk vinden. Hier maak ik zelf altijd een keuze in en kijk echt naar wat bij het seizoen en mijn mood past.

Zo ben ik echt verkocht aan de kaarsen van Bath & Body Works en Woodwick, die met de knapperende houten lont. As we speak heb ik Sugared Snicker Doodle van Bath & Body Works branden en dat ruikt zo lekker! Ik noem het maar een koek- en gebakgeur. Die heerlijk sterk ruikt en je hele appartement daar naar ruikt.

Kaarsen en geurstokjes

Kaarsen en geurstokjes maken je huis ook nog super gezellig naast dat het lekkere geuren afgeeft. Hoe fijn is het om lekker kaarsjes aan te zetten na een lange werkdag, te eindigen met een warme kop thee op de bank? Lekker Netflixen én dan nog een heerlijke herfstgeur.