Deze geuren zijn de trend op dit moment!

by Mariska

Niets zo persoonlijk als de voorkeur voor een geur of parfum. Waar de één heerlijk gaat op Chanel gaat de ander toch echt voor stevig Burberry. Maar er zijn ook geuren waar veel mensen ontzettend blij van worden. Nog steeds blijft het natuurlijk persoonlijk, maar niet voor niets zijn sommige geuren al jarenlang zeer populair. Welke geuren hier voorbeelden van zijn en welke geuren de trend blijven? Lees snel verder voor een paar goede tips! 

For him and her, de geuren trend die blijft

Een geurenlijn die al jarenlang meegaat is die van Paco Rabanne . Geuren met allemaal een eigen karakter en gevoel, maar wel allemaal lekker en ook een chique verpakkingen. Geuren van Paco Rabanne zijn dan inmiddels ook wel tot de klassiekers te rekenen en niet meer weg te denken uit de parfumerie. Door de verschillende opties en mogelijkheden zit er binnen dit merk geuren, altijd wel één tussen die jouw goedkeuring kan gebruiken. Een dikke aanrader is de one million heren geur, een cadeau wat bij veel mannen in goede aarde zal vallen.  

Klassiekers 

Ook een trend die gaande is op het gebied van geuren en parfums, is de beweging terug naar de tijd van toen. Hierbij hebben we het over de traditionele geuren die nog altijd goed zijn. Denk aan Chanel no. 5 maar ook de andere nummers vallen nog altijd in goede aarde. Ook andere merken zoals Lancome en Davidoff zijn nog altijd zeer populair. Eigenlijk gaan we op het gebied van geuren weer terug naar de nostalgie. De geuren die je ouders gebruikten zijn nu ook weer geschikt om zelf te gebruiken. Dus investeer in een klassieker, de kwaliteit is vaak zo goed dat je weinig nodig hebt qua hoeveelheid.  

Unisex 

Veel geuren hebben nog een mannen en een vrouwenlijn. Maar dit verandert ook langzaamaan. Het loopt steeds vaker in elkaar over en de hoeveelheid aan unisex geuren neemt dan ook toe. Dit is niet meer alleen voor stoere vrouwen en vrouwelijke mannen, maar echt voor iedereen. Dus verdiep je eens in de unisex geuren en deel hem gezellig met je partner.  

Ook op het gebied van geuren speelt duurzaamheid een rol. Mensen willen verantwoorde producten op hun lichaam zonder gebruik van chemicaliën, en andere vervuilende en minder fijne producten. Daarom worden er ook speciale duurzame geuren ontwikkeld, deze zogenaamde groene beweging is er één om in de gaten te houden. Want allemaal troep op je lijf, dat wil niemand.  

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?