Sex and the City parfum – By Night

sex and the city parfum van action

Dit Sex and the City parfum by night kwam ik zo maar tegen! Dat ze bij de Action veel leuke spulletjes hebben en tegenwoordig ook makeup is al bekend. Ook dat ze daar vaak goedkopere parfums kopen is ook bekend. Nu was ik daar laatst (zie mijn filmpje van de Action Shoplog) en rook ik zo’n heerlijke geur die nog eens goedkoop was ook. In het filmpje liet ik hem al zien en nu schrijf ik er een uitgebreider artikel over. Lees mee over de Sex and the City parfum.

Lees ook: YSL Manifesto eau de parfum

Sex and the City parfum – By Night

Sex and the City parfum


Als ik de woorden ‘By Night’ hoor, dan denk ik al snel aan een wat zwaardere geur die ook wel een avondgeur wordt genoemd. Zelf ben ik gek op zwaardere geuren, dus nam hem mee. Behalve dat hij wat zwaarder is, is hij toch ook wel heerlijk lekker fris.

Geurnoten van het Sex and the City parfum

Sex and the City parfum


De By Night variant bestaat uit frisse topnoten van bergamot, peerbloesem, neroli en zachte fresiablaadjes, het hart bevat nachtjasmijn, pioenroos, vanille en fruitige granaatappel en de basis heeft een poederachtige en warme combinatie van sandelhout, amberkristallen, tonkabonen, muskus en patchouli. Een heerlijke geur combinatie! Je moet hem gewoon echt ruiken als je bij de Action bent.

Informatie en prijs

Sex and the City parfum


Haha, dit wilde ik echt laten zien! Dit was zo stom! Kijk eens naar de prijzen die op de kaartjes staan en de hoeveelheid je ervoor krijgt. De kleinste is dus de duurste, haha! Ik kocht degene van 100ml (grootste) en deze kost ook echt €4,99, lekker budget dus. Zelf vind ik hem echt heel erg lekker alleen kun je hem wel een paar keer per dag bij spuiten. Zelf vind ik dat helemaal niet erg voor die prijs.

Als je dus een lekker geurtje wilt voor een klein bedrag dan zou ik deze dus gaan ruiken. Hij is wel wat zwaarder maar hij kan ook zeker weten prima overdag! Dat doe ik namelijk. Het is ook een eau de parfum dus sowieso blijft hij langer hangen dan een eau de toilette.

Lees ook:
La Nuit Tresor Lancome eau de parfum
Thierry Mugler Aliën
Etos Sunny Breeze eau de toilette