YSL Manifesto & Dolce & Gabbana the One van Glamour day

ysl manifesto en dolce & gabbana the one glamour day

Het was vorige week Glamour Day en de kortingscodes vlogen om je oren. Eigenlijk had ik niets nodig en er stond zelfs niet op mijn verlanglijstje. Het laatste dat ik kocht wat écht op mijn verlanglijstje stond was de Panasonic Lumix Zoom camera en die heb ik al laten zien inclusief foto’s. Maar eenmaal op de website van Wehkamp zag ik natuurlijk allemaal kortingen die ik eigenlijk het liefste snel weg wilde klikken. Maar voor ik het weg klikte was ik al overstag… Er waren 2 geuren in de aanbieding die ik al eerder had gehad, namelijk Yves Saint Laurent Manifesto & Dolce & Gabbana The One. Eerder heb ik er al over geschreven dus nu een klein artikel over mijn aankopen.

Yves Saint Laurent Manifesto & Dolce & Gabbana The One

[lookbook id=”52789″ show-legend=”true” show-desc=”true” show-reveal=”true”]

Hoewel Yves Saint Laurent Manifesto een beetje een mysterieuze geur is, is Dolce & Gabbana The One een frisse geur. Ik geloof dat ik de geur van YSL in 2015 ongeveer kocht op aanraden van een verkoopster van Douglas. Aan haar gaf ik aan dat ik Mugler Aliën al heel vaak had gekocht, maar dat ik een soortgelijke geur wilde hebben, ook mysterieus. Er kwamen een aantal geuren voorbij en deze vond ik het lekkerste. Wat ik wel jammer vind is dat het lijkt of je hem niet de hele dag ruikt terwijl het wel een eau de parfum is. Maargoed, dat heb ik er voor over 🙂

Dolce & Gabbana The One is een wat frissere geur die je wel iets langer ruikt, maar naar mijn idee ook niet de hele dag. Deze is wat frisser en ietwat kruidiger dan Manifesto. Nu heb ik naast mijn Burberry Brit en Aliën wat af te wisselen. Elke dag draag ik namelijk parfum en ik voel me echt kaal als ik dat niet draag. Daarmee ben ik vast niet de enige 🙂

Wat is jouw favoriete geur?

Lees ook:
Parfum cadeautips voor de vrouw voor de feestdagen
Loréal x Isabel Marant lipstick swatches
Dove Nourishing Secrets Awakening & Restoring
The Body Shop Cactus Blossom lijn review

8 Reacties

 1. 14 april 2019 / 18:48

  Oeh ik weet nog wel dat je The One had, die liet je me nog ruiken. Toen had ik hem daarna ook gekocht, haha! Hij is echt mega lekker. Ik heb nog steeds een mini flesje staan en soms ruik ik er gewoon even aan ? Die andere heb ik ook ooit gehad, die is ook heerlijk.

 2. 13 april 2019 / 15:36

  ik ben zoekende. in mijn studie tijd droeg ik veel flowerbomb van Viktor en Rolf

 3. 13 april 2019 / 09:48

  Ik ken beide geuren nog niet, maar super fijn dat je ze nu met korting hebt weten te scoren! Mijn favoriete geur op het moment is Rituals Fleurs de L’Himalaya.

 4. 13 april 2019 / 09:32

  Er was geen ontkomen aan Glamour day ? Ik had ook niet echt wat nodig, maar omdat mijn dagcreme bijna op was, kocht ik er een van Paula’s Choice met 20% korting. De geuren die jij kocht, ken ik zelf niet maar klinken goed. Mijn favoriete geur van dit moment is La vie est belle en rose van Lancôme.
  Lees het laatste blogbericht van Deb – Lancôme La Vie est belle en rose eau de toiletteMy Profile

  • Mariska
   Auteur
   13 april 2019 / 09:34

   Oh op dat luchtje is mijn zusje ook zo gek ja! Toen ik laatst bij Wat maakt je mooi bestelde kreeg ik de sample ‘La Vida’ als body butter. Die heb ik aan mijn zusje gegeven want die ruikt erg naar La Vie Est Belle 🙂 Misschien een tip 🙂

 5. 12 april 2019 / 22:02

  Manifesto, daar heb ik een keer aan gesnuffeld en vond hem ook heel erg lekker!

 6. 12 april 2019 / 21:54

  YSL Manifesto ruikt lekker he! Alien is mijn ultimate favoriet en daar pas manifesto er zo tussen.

  • Mariska
   Auteur
   13 april 2019 / 09:32

   Ja klopt omdat het ook een soort mysterieuze geur is zeg maar… hij is heel apart, net als Aliën alleen blijft minder lang hangen naar mijn idee.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.