YSL Manifesto & Dolce & Gabbana the One van Glamour day

ysl manifesto en dolce & gabbana the one glamour day

Het was vorige week Glamour Day en de kortingscodes vlogen om je oren. Eigenlijk had ik niets nodig en er stond zelfs niet op mijn verlanglijstje. Het laatste dat ik kocht wat écht op mijn verlanglijstje stond was de Panasonic Lumix Zoom camera en die heb ik al laten zien inclusief foto’s. Maar eenmaal op de website van Wehkamp zag ik natuurlijk allemaal kortingen die ik eigenlijk het liefste snel weg wilde klikken. Maar voor ik het weg klikte was ik al overstag… Er waren 2 geuren in de aanbieding die ik al eerder had gehad, namelijk Yves Saint Laurent Manifesto & Dolce & Gabbana The One. Eerder heb ik er al over geschreven dus nu een klein artikel over mijn aankopen.

Yves Saint Laurent Manifesto & Dolce & Gabbana The One

[lookbook id=”52789″ show-legend=”true” show-desc=”true” show-reveal=”true”]

Hoewel Yves Saint Laurent Manifesto een beetje een mysterieuze geur is, is Dolce & Gabbana The One een frisse geur. Ik geloof dat ik de geur van YSL in 2015 ongeveer kocht op aanraden van een verkoopster van Douglas. Aan haar gaf ik aan dat ik Mugler Aliën al heel vaak had gekocht, maar dat ik een soortgelijke geur wilde hebben, ook mysterieus. Er kwamen een aantal geuren voorbij en deze vond ik het lekkerste. Wat ik wel jammer vind is dat het lijkt of je hem niet de hele dag ruikt terwijl het wel een eau de parfum is. Maargoed, dat heb ik er voor over 🙂

Dolce & Gabbana The One is een wat frissere geur die je wel iets langer ruikt, maar naar mijn idee ook niet de hele dag. Deze is wat frisser en ietwat kruidiger dan Manifesto. Nu heb ik naast mijn Burberry Brit en Aliën wat af te wisselen. Elke dag draag ik namelijk parfum en ik voel me echt kaal als ik dat niet draag. Daarmee ben ik vast niet de enige 🙂

Wat is jouw favoriete geur?

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook