Burberry Brit woman eau de parfum

Parfum is iets dat ik vrijwel altijd draag en ook altijd in mijn tas heb zitten. Wat de een met make-up heeft heb ik met parfum; als ik het niet op heb dan voel ik me niet compleet, zeg maar. Al is Thierry Mugler Aliën nog steeds favoriet, toch was ik toe aan weer een verandering. Al vaker heb ik Burberry Brit Woman eau de parfum gekocht en vond hem heerlijk. Het is voor mij vooral een heerlijke geur voor de herfst en de winter omdat hij wat zwaarder is. Nu dan eindelijk een review!

Burberry Brit Woman eau de parfum

burberry brit woman eau de parfum
burberry brit woman eau de parfum

Het flesje vind ik zelf niet super bijzonder, maar het laat wel goed zien dat het om een Burberry product gaat. Burberry Brit Woman eau de parfum heeft dan ook de welbekende Burberry print op het flesje. Dit is volgens mij bij elk flesje zo alleen kan het natuurlijk verschillen qua vormgeving. Deze oog op zich wel chique en met de kleur van de parfum erbij doet het me denken aan een Burberry jas. De kleur is namelijk wat bruin/crème achtig. Hij oogt dus luxe terwijl de prijs daar naar mijn mening helemaal niet toe is. Vaak betaal je ook een goed bedrag voor een mooie fles en dat is hier niet zo. Eerder had ik de Burberry Brit Woman eau de toilette en was daar heel tevreden over. Die rook je namelijk al zo goed als de hele dag en dat voor een eau de toilette! Hoe zou het dan zijn met deze Burberry Brit Woman eau de parfum? Voor de eerste keer bestelde ik dus de eau de parfum in plaats van de eau de toilette en was zeer benieuwd.

Topnoten: limoen, amandel, peer
Hartnoten: pioenroos, suiker, geconfijte amandel
Basisnoten: mahoniehout, amber, tonkaboon, vanille

De geur is zo goed als hetzelfde en merk daaraan geen enkel verschil. Hoewel de eau de toilette wel echt de hele dag blijft hangen heb ik het idee dat de eau de parfum minder goed blijft zitten. Vaak is het andersom, maar in dit geval lijkt het zo te zijn. Of het ligt aan mezelf en mijn huid, dat kan natuurlijk ook. Bij iedereen kan een geur weer een tikkeltje anders ruiken.

Conclusief, info en verkrijgbaarheid

burberry brit woman eau de parfum

Ondanks dat ik zelf het idee heb dat de geur van Burberry Brit Woman eau de parfum korter om mij heen hangt dan de eau de toilette versie ben ik toch heel tevreden. De geur is nagenoeg hetzelfde en krijg er vaak complimentjes over. Sterker nog, ik krijg vaker complimentjes met dit luchtje dan Thierry Mugler Aliën en dat had ik niet verwacht. Dan weet je toch dat je het goed doet en een goede smaak hebt ;) Deze geur geeft echt een gevoel van warmte. Dat komt denk ik toch door de vanille die erin zit. Ik ben dus heel blij met deze geur, zeker nu de herfst weer begint. Op de foto zie je de 100ml variant maar hij is er ook in andere formaten.

Burberry Brit is onder andere verkrijgbaar bij Douglas , bol.com en Bol.com

Lees ook:
Alien Essence Absolue – Thierry Mugler
Burberry Brit Rhythm
Mijn 4 favoriete parfums van dit moment
Playboy Play It Wild eau de toilette