Kringloopwinkel vondsten #2

Kringloopwinkel vondsten #2

Zo nu en dan ga ik naar de kringloopwinkel in Volendam. Eerst was dat vrijwel ieder weekend maar ik merk dat er niet vaak nieuwe dingen zijn en het 9 van de 10 keer ook wel een beetje tegenvalt. Vandaag was ik er weer naartoe gegaan en vond ik eigenlijk ook wel een aantal leuke spullen die ik meenam. Ze zijn geen echte pareltjes die normaal heel duur zijn, maar wel van die dingen die ik leuk vond en gewoon handig zijn. Ik ga je mijn kringloopwinkel vondsten laten zien!

Kringloopwinkel vondsten #2

katten mok

Deze zag ik staan en nam ik zonder na te denken gelijk mee. Niet d at ik hem perse heel mooi vind of dat ik mokken tekort kom, maar deze is eigenlijk zo getekend als mijn eigen kat. En wat is nou 50 cent? 🙂

you are one in a melon mok

De volgende is ook weer een mok. Nu niet met katten maar met een watermeloen en een quote. Alles met meloen vind ik lekker; van lipgloss tot snoep tot echte meloen en alles daaromheen. Daar mag je me ook gerust voor wakker maken. Meloen is echt mijn lievelingsfruit.  Deze mok was ook maar 50 cent dus nam ik hem mee. De combinatie van de plaatjes en de quote vind ik gewoon erg leuk.

wax brander

Altijd als ik thuis ben brand ik wel een waxmelt. Ik vind dat zo ontzettend lekker en ben dan ook altijd op zoek naar nieuwe lekkere geuren. Tegenwoordig brand ik veel Woodwick 🙂 Dit brandertje komt gewoon bij de Action vandaan, maar bij de kringloop betaalde ik er 30 cent voor. Leuk meegenomen.

oudroze vaas

Mijn interieur is vrij licht en een combinatie van wit, grijs en roze. Tenminste dat probeer ik aan te houden. Wel verschillende grijze en roze tinten, maar mijn bank is bijvoorbeeld bruin. Ook heb ik wat rieten en houten accenten en die combinatie vind ik erg leuk bij elkaar. Deze oudroze vaas kwam ik ook tegen en vond ik er precies bijpassen. Hier betaalde ik ook maar 60 cent voor, dus voor de prijs hoefde ik het zeker niet te laten. Waar ik hem precies ga neerzetten of wat ik ermee ga doen weet ik nog niet 🙂

papilloten

Deze zag ik ook liggen en voor de prijs van precies 80 cent wilde ik het gewoon meenemen. Of ik het echt ga gebruiken weet ik niet, maar dit is wel erg oldschool én leuk feitje; The Kelly Family (de vrouwen én de mannen) gebruikte dit vroeger altijd om hun haar te krullen. Het doosje is dichtgeplakt dus weet niet of alles er nog in zit, maar hé, voor dat geld is het leuk.

stolp met spiegel

En dit was wel een hoogtepuntje! Al een tijd wilde ik een leuke stolp om neer te zetten met bijvoorbeeld een parfumflesje erin of kaarsen. Als ik een mooie zag vond ik ze eigenlijk best wel duur en liet ik ze toch staan. Nu kwam ik deze tegen samen met de spiegel voor maar €2,20. Niet alleen leuk om neer te zetten maar ook om te gebruiken voor productfoto’s denk ik. Wederom vond ik de prijs erg meevallen en daarom nam ik hem gewoon mee. Volgens mij had mijn oma ook weleens zo’n ding gehad met van die luxe chocolaatjes eronder. (Die wij altijd pikte, tot we erachter kwamen dat er drank in zat, haha!)

Tot zover mijn kringloopvondsten van deze keer.

Lees ook:
Mijn week in foto’s #9 (2 nieuwe tattoos en Angelo Kelly)
Mijn interieur veranderen en raam decoratie uitkiezen
Zó gaat het met mijn katten Vriendje en zijn streken
Kringloopwinkel vondsten #1

 

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

15 reacties op “Kringloopwinkel vondsten #2

  1. Wat een leuke vondsten! De mok met de watermeloen quote vind ik super, die had ik niet kunnen laten liggen. De papillotten set komt me heel bekend voor, die had ik ook.. volgens mij komt ie uit de jaren ’80. Ik kon er alleen niet mee slapen.

  2. Wat een leuke items! Die watermeloen mok heb ik ook! Kreeg je een tijdje terug bij Kruidvat bij aankoop van 2 actieproducten. Vind hem echt geweldig.

  3. Oeh wat super leuk, dit soort artikelen vind ik altijd heerlijk. Die krullers, lekker jaren 90 die verpakking, haha! Je mokken vind ik enorm leuk maar die stolp is écht een vondst joh. Op Pinterest kun je mega veel inspiratie op doen met wat je erin kunt doen! Als ik hier chocolade erin zou doen, dan zou ik het elke 30 minuten moeten aanvullen ?

  4. Leuke aankoopjes! De stolp is mijn favoriet. Ik ga zelf eigenlijk nooit naar de kringloop, wij hebben hier in de buurt helaas geen leuke zitten!

      1. Dat is zo.mijn mooiste vondst was de originele lp van woodstock in perfecte conditie voor maar €16. ik ben deze lp later nog eens in een platenzaak tegen gekomen voor het dubbele en in een veel slechtere staat

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.