Dolce Gabbana The One eau de parfum

dolce gabbana the one

Ik liet jullie al weten dat ik een nieuwe parfum had besteld, namelijk Dolce Gabbana The One. Gisteren was de dag dat hij binnenkwam. Eigenlijk had ik hem puur op de gok besteld. Ik zocht nog een fijn luchtje voor de herfst / winter die ook wel als een warme geur door kon gaan. Veel gelezen over dit parfum en dus besteld. Donderdagavond ging ik toch nog stiekem snel ruiken bij de drogist en ik heb geen seconde spijt gehad! Wat is hij lekker! Vandaag laat ik hem aan je zien.

Lees ook: La Nuit Tresor Lancome eau de parfum

Dolce Gabbana The One

dolce gabbana the one


Dit parfum is echt heerlijk voor de komende herfst en de winter. Hij ruikt ook erg warm. Tja, hoe moet je dat anders uitleggen? Sommige parfums zijn nu eenmaal minder geschikt voor de zomer en de lente en dat is deze ook naar mijn idee. Natuurlijk heb ik er weer foto’s van gemaakt. Het flesje is ook heel erg fotogeniek hoor!

Dolce Gabbana the one – Geurnoten

dolce gabbana the one


The One is warm, kruidig en bloemig met een eigentijdse sensualiteit, een parfum met een sterke persoonlijkheid en een opvallend zoete, gouden geur.
De topnoten zijn opwindend fris met een zonnige citrusmix van bergamot en mandarijn. Warme fruitnoten van lychee en perzik. Een onstuimig hart met een zee van bloemen als witte lelie, lelietjes-van-dalen en jasmijn. De basisnoot met het luxueuze karakter van vetiver geaccentueerd door de langblijvende warmte van vanille, weelderige lichtzoete amber en muskus. (bron: douglas.nl)

Mijn mening


Eerlijk is eerlijk, eigenlijk had ik nooit verwacht dat ik van mijn oude vertrouwde Thierry Mugler – Alien af zou stappen. Dat is een geur die ik eigenlijk altijd heb en zowel in de zomer als in de winter draag. Eerder was ik ook op zoek gegaan naar Burberry Brit, maar Dolce Gabbana The One heeft mij absoluut positief verrast! Hij blijft lang hangen en de vanille geur maakt de geur zo heerlijk warm voor de koudere dagen. Wat mij betreft voldoet hij dan ook helemaal aan de omschrijving van de geur.

Info en verkrijgbaarheid

dolce gabbana the one


De Dolce Gabbana The One die ik heb bevat 30ml en is de eau de parfum. Deze is onder andere hier verkrijgbaar en kost €56,99. Je hebt de geur ook in 50ml en 75ml voor als je toch iets voordeliger uit wilt zijn. Vaak ben je voor een grotere hoeveelheid net iets goedkoper uit!

Lees ook:
Alien Essence Absolue – Thierry Mugler
Thierry Mugler Aliën 15ml
Yves Saint Laurant Manifesto

Geverifieerd door MonsterInsights