Thierry Mugler Aliën 15ml

by Mariska

Al een aantal keer schreef ik over de geur van Thierry Mugler Alien en gaf ik aan dat dit een van mijn lievelingsgeuren is. Deze heb ik al vaker gekocht, de eau de parfum, maar hij is erg prijzig en had hem de laatste tijd niet meer gekocht. Een keer de eau de toilette, maar toch was dat niet helemaal wat ik zocht. De geur was minder intens. Gisteren heb ik hem toch maar weer opnieuw gekocht, de kleinere versie van 15ml de navulbare versie.

Lees ook: YSL Manifesto eau de parfum

Thierry Mugler Aliën

thierry mugler alien

Hier kun je goed zien (dit staat op de achterzijde van de verpakking) hoe je hem kunt na laten vullen. Dit is eigenlijk redelijk wat goedkoper omdat als je hem na laat vullen, je dus alleen voor de vulling (de geur) betaald en niet voor de parfumfles zelf. Bij een grotere parfum kan dit soms wel rond de €15,00 schelen ongeveer en dat is natuurlijk aardig wat! Daarom heb ik hier nu ook voor gekozen.

thierry mugler alien

Zo ziet de geur eruit als de dop erop zit. Een mooie donkerpaarse fles met gouden details op de boven- en onderkant. Ik denk dat jullie dit flesje wel kennen :) zowel de grote als de kleine.

thierry mugler alien

Zo ziet hij eruit als de dop er af is. Nu zie je hoe klein het flesje eigenlijk is, maar des te meer reden om zuinig aan te doen. Dit is ook een sterkte geur, dus als je 2 á 3 spuitjes op doet dan ruik je dit vrijwel de hele dag. Dus op die manier doe je natuurlijk ook zuinig :)
Thierry Mugler Alien heb ik gekocht bij de DIO drogist en kost €35,75 voor 15ml. Deze kan dus bijgevuld worden bij bijvoorbeeld de ICI Paris die daar een counter hebben. Dit kun je met meerdere geuren van Thierry Mugler doen.

Als je hier bij Iciparisxl.nl kijkt kun je het aanschaffen of bij bol.com.

Lees ook:
Alien Essence Absolue – Thierry Mugler
Sex and the City parfum – By Night
Yves Rocher Vanille Noir
Burberry Brit Rhythm

Wat is jullie all time favorite geur?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?