Waarom ik voor de iPhone 11 pro ben gevallen

iphone 11 pro

Eerder schreef ik over het feit dat ik gekozen had voor een Sim Only abonnement omdat ik op dat moment nog een prima telefoon had. Dat was namelijk de iPhone 8 plus bij KPN. Een prima telefoon; batterij ging lang mee en ik maakte er goede foto’s mee. Toch ben ik nu overgestapt op de iPhone 11 pro en ik ga vertellen waarom ik deze keuze heb gemaakt. Het is best een investering namelijk!

De camera en foto’s

Een van de redenen dat ik voor de iPhone 11 pro heb gekozen is de camera met het effect dat super scherpe foto’s maakt. Dat deed de iPhone 8 plus ook zeker weten, maar deze heeft dat gewoon net iets scherper en dat vind ik wel fijn. De foto’s zijn dan scherper en van betere kwaliteit om te delen op Social Media en zelfs op mijn blog. Ik merkte dat telefoons met een ander besturingssysteem de foto’s op bijvoorbeeld Instagram verminderde van kwaliteit. Dat wilde ik niet meer. Ik wil een scherpe foto posten die ik ook op mijn telefoonscherm zie. Dat lukt dus met de iPhone.

Mijn werk

Een andere reden waarom ik voor deze iPhone heb gekozen en de upgrade heb gedaan is omdat het mijn werk is. Mijn blog en Social Media zijn onderdeel van mijn bedrijf en dan vind ik het belangrijk dat ik goede kwaliteit foto’s kan leveren en online kan plaatsen. Zeker als blogger wil je dat laten zien. Het is toch je portfolio voor merken en bedrijven, maar natuurlijk ook voor je lezers.

Het formaat

Toen ik voor de iPhone 8 plus koos had ik expres voor de plus variant gekozen vanwege het grote scherm. Ik ben er groot fan van dat ik zoveel mogelijk informatie in één oogopslag kan lezen zonder te grote letters en veel scrollen. Hij paste alleen niet heel goed in mijn broekzak en dat was wel een nadeel. De iPhone 11 pro is kleiner, maar heeft wel een scherm waarop je veel informatie kunt lezen. Dit komt omdat er geen homeknop meer opzit en je alleen via je scherm (en gezichtsontgrendeling) je telefoon kunt ontgrendelen. Deze iPhone variant past dus wel goed in je broekzak en kun je ook goed meenemen in een wat kleinere tas als je uitgaat.

Dit is een samenwerking.

Lees ook:
Zonder make-up op Social Media? Geen probleem!
Heb jij een telefoon bij je abonnement? Lees dit even!
Ik heb een zwak voor telefoonhoesjes

Geverifieerd door MonsterInsights