Nieuw! De theatervoorstelling ‘Wat Mijn Man Niet Weet’

De theatervoorstelling 'Wat Mijn Man Niet Weet'

Ben je op zoek naar een leuk uitje om te ondernemen samen met vriendinnen? Dan hebben wij iets leuks voor je! Op zaterdag 28 oktober 2023 gaat de nieuwe theatervoorstelling ‘Wat Mijn Man Niet Weet’ namelijk in première. En het leuke is; niemand minder dan Victoria Koblenko, Birgit Schuurman en Puck Pomelien Busser schitteren in de hoofdrollen! Het beloofd dan ook een hilarische en spannende vriendinnencomedy te worden! In dit blog artikelen delen we alvast wat je er van kunt verwachten…

Wat mijn man niet weet

‘Wat Mijn Man Niet Weet’ is de leukste en spannendste vriendinnencomedy met in de hoofdrollen Victoria Koblenko, Puck Pomelien Busser en Birgit Schuurman. Een humoristische voorstelling over vriendschap, trouw en ontrouw. Is mijn man wel te vertrouwen? En hoe zit dat met mijn beste vriendinnen?

Drie jeugdvriendinnen verliezen elkaar uit het oog, vele jaren later zoeken ze elkaar weer op. Veel vragen uit het verleden én uit het heden moeten beantwoord worden. Wat is er al die jaren geleden precies gebeurd? Willen we nog steeds onze geheimen met elkaar delen? Is iedereen wel te vertrouwen of hebben we geheimen voor elkaar? En was dat ongeluk wel een ongeluk? In ‘Wat Mijn Man Niet Weet’ transformeren de actrices in hilarische en herkenbare situaties van jong naar oud, terwijl een ijzingwekkende whodunit wordt afgewikkeld. Beetje bij beetje wordt duidelijk wie te vertrouwen is, en vooral, wie niet.

Drie jeugdvriendinnen sluiten een pact

In hun club ‘Wat mijn vriendje niet weet’ zweren ze elkaar trouw tot de dood hen scheidt. Nadat een van de meiden in het huwelijksbootje stapt met dé Don Juan van hun middelbare school verliezen ze elkaar uit het oog. Totdat zich jaren later een drama voltrekt.

Geheimen

Vlak voor een begrafenis moeten veel vragen uit het verleden én heden worden beantwoord. Hoe trouw zijn de vriendinnen elkaar gebleven? Welke geheimen hebben ze? Was dat ongeluk wel een ongeluk? Beetje bij beetje wordt duidelijk wie te vertrouwen is en vooral: wie niet.

Whodunit?

In ‘Wat Mijn Man Niet Weet’ transformeren Victoria, Birgit en Puck Pomelien in hilarische en voor iedereen herkenbare situaties van puber naar dertiger, terwijl een ijzingwekkende whodunit – Who has done it? – wordt afgewikkeld.

Première

Op zaterdag 28 oktober vindt de première plaats in de Goudse Schouwburg in Gouda. De voorstelling is van begin oktober 2023 tot en met februari 2024 in bijna 50 theaters in Nederland te zien. Bekijk de complete speellijst hier.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook