Ik heb een zwak voor telefoonhoesjes

by Mariska

Als sinds ik een telefoon heb waarbij je leuke telefoonhoesjes kunt kopen heb ik een zwak voor telefoonhoesjes. Voor mijn iPhone 8 plus en mijn Samsung Galaxy S7 edge was ik flink los gegaan en heb ik best een stash opgebouwd. Er zijn zoveel telefoonhoesjes verkrijgbaar en dat zeker voor hele populaire telefoons. Zo zit ik nog altijd te twijfelen om een hoesje met foto  te ontwerpen en dan het logo van mijn blog erop te laten drukken. Dat vind ik wel een heel erg leuk idee en kan iedereen mij herkennen aan mijn mooie hoesje :) Dat komt er zeker, maar nu nog niet. Voor een telefoonhoesje kijk ik trouwens heel vaak op AliExpress maar als ik hem sneller nodig hebben dan bestel ik op eigen initiatief ook vaak bij een Nederlandse webshop waarbij ze dan de volgende dag leveren. Net zo handig. Maar mijn zwak voor telefoonhoesjes? Hoe precies?

Zwak voor telefoonhoesjes

zwak voor telefoonhoesjes

Nu heb ik voor nu het geluk dat ik een iPhone heb en daar hoesjes heel gemakkelijk voor te krijgen zijn. Wist je trouwens dat als je zoekt naar hoesjes voor de iPhone 8 plus, je ook hoesjes voor de iPhone 7 plus kunt gebruiken? Die zijn namelijk hetzelfde qua afmeting en bij de meeste websites staan deze dan ook bij elkaar. Ik wist het eerst ook niet, maar wel heel handig om te weten :) Op dit moment heb ik een lopend abonnement en vanaf januari zou ik weer mogen verlengen. Nu is de telefoon die ik heb nog helemaal goed en is nog hartstikke snel, dus ik twijfel om een nieuwe telefoon aan te schaffen of een sim only abonnement te nemen. Een sim only is namelijk veel goedkoper omdat je niet de maandelijkse kosten van de afbetaling van je telefoon erbij hebt. Dat kan echt wel een paar tientjes (of meer) schelen in de maand. Maar ik twijfel dus heel erg en waarom?

Zoals ik al zei heb ik een zwak voor telefoonhoesjes en ik wil dan ook, als ik een telefoon uitzoek, een telefoon hebben die hele mooie foto’s maakt en waar je ook gemakkelijk aan telefoonhoesjes kunt komen. Niet alleen via buitenlandse websites maar ook in Nederlandse websites. Bij verschillende bloggers zag ik een review over de Huawei P20 Pro en ik moet wel zeggen dat ik daar een beetje verliefd op ben geworden. Deze telefoon maakt zulke mooie foto’s! Ik denk bijna nog mooier dan de iPhone die ik nu heb. Dit is of wordt denk ik ook een hele populaire telefoon en ik denk dat je dan ook makkelijk aan een Huawei P20 Pro hoesje kunt komen. Dat is een pluspunt, maar eigenlijk vind ik het dus ook weer zonde omdat ik zo’n goedwerkende telefoon heb op dit moment.

Ik ga er nog even over nadenken, maar ik ben op zich best wel een gadgetfreak dus een nieuwe telefoon is natuurlijk welkom, haha!

Lees ook:
Draadloos opladen iPhone 6
AliExpress iPhone oplader in rose goud (staand!) eerste indruk
Heb jij een telefoon bij je abonnement? Lees dit even!
3 meest simpele tips om geld te besparen

Heb jij een zwak voor telefoonhoesjes?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?