Hoe staat het met mijn LOI online marketing studie?

loi online marketing studie

Een tijd geleden liet ik al weten dat ik was begonnen aan een thuisstudie, namelijk LOI Online Marketing . Ik wilde meer te weten komen over Online Marketing en wellicht dat ik dit ook zou kunnen gebruiken in mijn bedrijf, mijn bedrijf uitbreiden of gewoon toepassen op mijn lopende blog. Het leek me leuk om een update te geven en waar ik tegenaan loop.

Photo by Nick Morrison on Unsplash

LOI Online Marketing studie

Er is een enorme vraag naar online marketeers met HBO werk- en denkniveau. Wil je starten in de marketing of ben je een marketeer die zich wil specialiseren in online marketing? Volg dan de cursus Online marketing. Deze cursus geeft je een solide basis en behandelt de nieuwste trends en technieken in online marketing, zoals online advertising, social media, mobile marketing en affiliate marketing. In korte tijd leer je de basis om als online marketeer aan de slag te gaan. Deze opleiding biedt dan ook uitstekende carrièremogelijkheden in een snel groeiend vakgebied.

Bovenstaand is wat de LOI zegt over de LOI Online Marketing studie. Het trekt mij enorm en wil me dan ook heel graag verdiepen in dit soort zaken op internet. Alles wat ik nu weet en toepas op mijn blog en bedrijf, heb ik mezelf aangeleerd, heb ik ergens gelezen of iets over opgezocht. Er valt op internet veel te bereiken omdat iedereen gebruik maakt van internet. Ik ben ervan overtuigd dat ik wellicht meer uit mijn bedrijf kan halen als ik deze LOI Online Marketing studie heb afgerond. Op zich weet ik al welke advertentieformaten op welke plek van mijn blog het beste werken en hoe je affiliate links gebruikt, dus dat is al een kleine voorsprong :)

De tijd en discipline

Afgelopen zomer was ik hier vol goede moed aan begonnen en ik kon niet wachten tot het lesmateriaal binnen was. Regelmatig zat ik lekker buiten met de grote blauwe map op schoot en las ik veel pagina’s achter elkaar. Ook maakte ik online de vragen en opdrachten na afloop en op zich scoorde ik ook wel goed. Wel had ik moeite met sommige sub hoofdstukken omdat het me niet zoveel ‘boeide’, maar dat hoort erbij. Op school leer je ook niet alleen alles wat je leuk vindt. Ik moest me er wel doorheen bijten en verder gaan.

Inmiddels is het zo dat ik de map van de LOI Online Marketing studie al een tijd niet heb aangeraakt. Ik gun mezelf de tijd niet, heb steeds andere dingen te doen en op het moment dat ik denk eraan te beginnen heb ik toch weer geen zin. Dat is natuurlijk geen goede instelling want ik betaal immers wel voor die studie. En buiten dat, ik wil er natuurlijk daadwerkelijk iets van leren. Anders had ik mijn geld net zo goed in de fik kunnen steken ;)

Nieuwe kansen in 2020?

De planning is zeker om de deze Online Marketing studie weer op te pakken in het nieuwe jaar. 2019 was ook best rommelig te noemen. Ik wisselde van baan, ging van 32 uur werken naar 28 uur werken, vervolgens fulltime en uiteindelijk besloot ik ontslag te nemen en weer ondernemer te worden. En naast het ondernemerschap werk ik parttime (en super flexibel) in de bakkerij voor erbij. Ik denk dat het in het begin van 2020 nog even z’n weg moet vinden en dat ik dan ook wel gewend ben hoe ik nu werk. Dus de combinatie van vrijheid, bloggen, de bakkerij en dan de studie. Dat zal wel goed komen alleen moet ik er wel hard aan werken :)

Lees ook:
Maar jij maakt dus vooral keuzes op je gevoel?
Mijn week in foto’s #15 (boek van Mascha teruggestuurd en mysterybags)
Ik heb geen kinderwens, maar type suikertante?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *